Prima zi in noua slujba
|
15 Sep 2010, 17:32
|||
|
|||
OOC: Se pare ca numai intra nimeni cu un geamat lung in rpg , so , continui eu :->
Un elev ce parea a fii in anul III intra (OOC: cu un geamat lung ) si se tranti cu mana rupta si insangerata pe un pat. Bree se duse indata spre el si il intreba in timp ce il bandaja: "-Te vei face bine repede , nu e o rana atat de grava...insa unde te-ai lovit asa?" "-La antrenament"murmura acesta. Rose se uita la elev ingandurata si veni langa el , intrebandu-l: "-Esti cumva prinzator in echipa Astropufilor?" "-Da. M-a lovit un balon-ghiulea."indica el spre mana. "-Aha , dar cum de te-ai zgariat?" "-Pai sa zicem ca am aterizat unde nu trebuie...un baiat din echipa m-a dezorientat." Rose incuviinta si se intoarse la Jun , care parea sa citeasca o carte. Sophie le murmura fetelor: "-Pare a fii dragut astropuful ala" "-Oh , daca o luam asa , toti baietii sunt draguti. Except for me"chicoti Helena. "-Si aproape toti baietii chipesi si accidentati sunt jucatori de Vajhat"ranji Bell , iar Helena rase. "-E colegul meu de clasa"zise Luna uitandu-se incruntata la baiat. "-Si...surioara , ti-ai facut temele?"intreba Ronnie. "-Uh...da...am scris pergamentul ala lung la Istoria Magiei si am exersat niste vraji la Aparare Contra Magiei Negre. Mai vad eu ce am diseara.." "-Vezi doar sa nu te lasi pe tanjeala"o certa viperina. "-Promit! Cel putin nu..."incepu Helena zambind , dar o intrerupse Madam Pomfrey: "-Domnisoara Rose! Nu tu , Helena! Cred ca asa zisele cateva minute de vizita au trecut de mult timp." Fata intoarse capul spre fete si le sopti: "-Ne vedem mai incolo...Pa Ronnie , Bell , Sophie , Rose , Bree , Luna.." iar Sophie incepu sa chicoteasca. "-La revedere!"spuse madam Pomfrey prompt iar fata se conforma , le facu [,] cu mana si se indrepta spre coridor , iesind din Aripa Spitalului. Hotara sa se mai duca prin Turnul Cercetasilor , iar pe drum vazu un baiat brunet cu ochii migdalati si foarte zambaret. Insigna de pe pelerina lui arata ca era de la Ochi-De-Soim. [i]Omg , oare e alt coreean? Ce se va bucura Rose cand va afla asta.."chicoti Helena in sinea sa. Ajunse in fata tabloului D-nei Grase , spuse parola si cand sa treaca pragul se impiedica asa cum numai in filme vezi. Adica in slow motion. "-Auuci...asta a durut"mormai Helena dupa ce ajunse pe jos. "-Cazuta din cer"chicoti Caroline , colega sa de camera , cand trecu pe langa ea. "-Merci tare mult de ajutor"zise sarcastica fata si incerca sa se ridice , dar piciorul ii era amortit de parca nu-l putea misca. Dar durerea era destul de suportabila. "-Nick?"striga Helena la colegul ei ce statea pe canapea rontaind niste broscute de ciocolata. "-Da?" "-O mana de ajutor?"rosti cu rabdarea la pamant fata. Mda , cel putin acum se putea cat de cat ridica in picioare. Tot drumul merse schiopatand spre spital, tinandu-se de saracul sau coleg. "-Ah , iti curge sange!"realiza acesta terifiat. "-Mda"fu tot ce reusi Helena sa spuna la concluzia baiatului. "-Si cum naiba ai reusit sa te impiedici? Parca tu erai cea care are mereu echilibru!" "-Hm , hm..nu sunt perfecta. Si totusi o lovitura din asta face bine cateodata"chicoti fata fix cand ajunse pe coridorul Aripei Spitalului. Nick isi lua ramas-bun , iar cercetasa patrunse inauntru. Sophie se uita cu ochi mari la fata , iar Ronnie ii spuse ironica: "-Sper ca nu ai facut asta anume ca sa vii aici!" "-Ce? Ah , nu...m-am impiedicat de pragul de la intrarea in Turnul Cercetasilor."suiera Helena in timp ce Bell venea spre ea. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|