O vacanta plina de surprize :X
|
16 Sep 2010, 14:52
|||
|
|||
L-am privit trista pe Ashton, apoi am simtit cum o lacrima mi s-a scurs pe obraz. In acel moment chiar realizasem ca parintii mei adevarati nu erau Katherine si Max, ca eu de fapt nu faceam parte din familia Meester, si ca toate rudele mele, de fapt, nu-mi erau rude. Realizasem ca am trait o viata-ntr-o minciuna, si incepea sa ma doara. Simteam un gol imens in sufletul meu. Simteam cum lumea se prabusea acum la pamant. De ce trebuia sa fie totul asa? De ce imi trebuia acest soc? Puteam s atraiesc tot restul vietii, crezand ca ei sunt parintii mei, pentru ca niciodata nu ma indoisem de asta.Mama m-a privit timida, stergandu-mi lacrima, apoi rasufland usurata.
'' - Poate ar trebui .. Ar trebuii sa plecati !'',am spus, trista. '' - Draga mea..,'',a inceput mama, trista.''Noi suntem parintii tai pana ce vom murii, si dupa .. Daca vrei sa aflii despre adevaratii tai parinti, in caz ca te outem ajuta cu ceva ...''. '' - Nu vreau sa aflu despre ei.Daca m-au parasit fara motiv, nu..NU-mi pasa de ei!'',am explicat. '' - Te iubesc, draga !'',a spus mama, imbratisandu-ma. '' - Si eu te iubesc, floricica !'', a soptit tata.''Sa va distrati''. Parintii mei au plecat, si acum aveam tot timpul din lume sa stau cu Ashton, insa .. Nu mai vroiam nimic.Imi era dor de ceva, insa nu stiam de ce .. De ce imi era dor? De ce viata trebuia sa fie atat de dura? Un scurt moment, care-ti poate schimba radical viata .., ''Draga mea .. Esti adoptata !'', apoi totul este dus pe apa sambetei. Apoi totul s-a risipit ... ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Zile de vacanta | Bell Evans | 60 | 7,659 |
11 Dec 2010, 23:11 Last Post: Raizen Isildur |