Realitati Urbane
|
16 Sep 2010, 17:33
|||
|
|||
OOC: Buna! Vin si eu cu un nou fic de-al meu care mie imi place foarte mult...din pacate, doresc sa va anunt ca, desi o sa incerc sa postez cat de des pot, in timpul scolii nu prea am voie de calculator asa ca daca la un moment dat nu mai scriu sa stiti ca asta e problema.
Diferit[+16]
Se plimba pe aleile parcului, unde primele raze ale primaverii au scos lumea din apartamentele mohorate ale blocurilor dimprejur. Ridicand privirea si se uita in jur. In dreapta lui era un mar, caruia bobocii de la florile roz inca ii erau inchisi. In stanga sa, doi porumbei isi luau zborul spre soare, zburand unul langa altul. Un pic mai incoloerau niste indragostiti inclestati intr-un sarut pasional. 'Perechi' isi zise in gand, in timp ce baga mana in buzunar cautandu-si pachetul de tigari, i le-au confiscat inainte sa-l suspende pentru o saptamana si sa-l trimita acasa. 'Acum, cu siguranta, directorul sta in biroul lui cu picioarele pe masa, fumand Malboro-urile mele!' Si toate chiar in ziua asta! Ziua in care Erika il intampina cu un sarut, ca mai apoi sa ii spuna ca ea crede ca relatia lor a ajuns, dupa cinci luni, intr-un impas si ca ea nu crede ca va mai functiona, asa ca ar fi mai bine sa o rupa. Atunci isi scoase tigarile si incepu sa fumeze de fata cu toata curtea, chiar daca stia ca, mai devreme sau mai tarziu, cineva il v-a spune si se va trezi cu directiunea pe cap. Dar nu-i pasa, ci doar tragea adanc din tigara, sufland fumul intr-o parte. Apoi aparu si directorul, purtand obisnuitul sau costum negru, camasa neagra, pantofii negri si cravata rosie. Aceasta combinatie de haine, impreuna cu paru-i negru cu niste mici tepi si ciocul, i-au adus porecla "Satana". Se apropria de Andy, care arunca ce mai ramase din tigara pe parbrizul Fiatului rosu de langa el, privindu-l de sus pe director. "Domnule Holk, asta nu o sa se termine bine" zise Satana, mergand cu pasi marunti catre baiat. "Ce o sa imi faci? Viata un iad? Stai la rand in cazul asta..." ii spuse baiatul cu obraznicie. In spatele directorului zambea tocilarul clasei, care probabil ca la si chemat.'La-s ca vezi tu! Daca pana intr-a XII-a ai luat numai 10 te crezi foarte destept! O sa vezi tu...' Apoi fu dus la directiune, unde s-a hotarat sa fie suspendat pentru o saptamana si dupa aceea l-au trimis acasa. De aceea l-a gasit soarele plimbandu-se prin parc. -La naiba! zise cu voce tare, dand un picior unei cutii goale de bere, care statea pe mijlocul trotuarului pe care mergea el. Se cauta prin buzunare, dorind sa vada cati bani are. Gasi in buzunarul din spate al pantalonilor 5 dolari. Se duse la primul ABC pe care il gasi langa parc. Isi cumpara o tigara. O aprinse, privind cum se ridica fumul inspre soarele de primavara. ' Macar voi v-ati gasit unul pe celalalt' gandi el. Cand termina tigara arunca mucul pe jos. 'Erika' isi zise el in gand si strivi tigara cu piciorul. Va urma!
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|