Cautand ramasitele familiei.
|
17 Sep 2010, 13:04
|||
|
|||
Cautand propria-mi familie.
Am intrat in Sala Trofeelor incet, nefacand niciun zgomot. Era 3 noaptea, si nu aveam deloc somn. Gandurile ma bantuiau chiar si la aceasta ora tarzie, si o idee imi venise in gand. In ultimul timp ma indepartasem destul de mult de mama, si de propria-mi familie, de fapt, afland ca de fapt nu sunt sange din sangele lor, ci adoptata. Inca eram confuza, gandindu-ma ce sa fac. Sa imi caut rudele adevarate, sau nu? Ce era mai bine? Si daca erau niste oameni minutati, care sa ma accepte, asa cum sunt. Si daca are o dezamagire pentru mine? Tot ceea ce stiam despre ei, era ca amandoi au fost la Viperini, tatal meu biologic juca Vajthat, iar mama foarte buna la Potiuni, deci pe ea semanam, nu pe mama mea adoptiva. Am oftat, amintindu-mi de mama, sau Katherine, asa cum incercam sa-i spun acum. Era prea perfecta ca sa fie mama, parca stiam dintotdeauna acest lucru, insa nu realizam de ce.Un mic scartait s-a auzit din camera, iar gandurile mele au zburat departe. M-am speriat, oprindu-ma pe loc. Nu mai respiram, stateam nemiscata, asteptand sa observ ceva sau pe cineva. Usa s-a deschis, apoi a aparut .. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cautand ramasitele familiei. - by Ashlyn Meester - 17 Sep 2010, 13:04
Re: Cautand ramasitele familiei. - by Ashton Blake Lively - 17 Sep 2010, 13:21
Re: Cautand ramasitele familiei. - by Ashlyn Meester - 18 Sep 2010, 12:20
Re: Cautand ramasitele familiei. - by Ashton Blake Lively - 19 Sep 2010, 13:43
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cautand un raspuns | Damian S. Rares | 11 | 1,983 |