Am nevoie de vechiile momente.
|
17 Sep 2010, 14:15
|||
|
|||
''Mai bine sa nu le sculam pe fete !'', am soptit.
Apoi am inceput sa urlu prin camera, sa fac ca tarzan si sa sar din pat in pat. Degeaba, cercetasele erau prea obosite ca sa observe ca se intampla ceva. O boboaca care dormea cu noi in camera, se ridicase linistita, spunand ''Aceste e un cosmar idiot. Ce prostie!'',apoi iesii nervoasa din camera, trantind usa. Rose si eu am inceput sa radem in hohote, dar nicio fata nu se trezise. Am observat mai tarziu ca toate avea dopuri de urechi, si am renuntat la devastada. Ne-am asezat pe canapea in camera de zii a cercetasilor, si am urmarit la televizor. Era emisiunea ''Stirile Magice'', sonorul era la mut, si nu intelegeam ce vorbea. ''Aia e maica-ta !'', a soptit Rosalie , aratand cu degetul spre televizor. ''Ce?'',am spus, dand sonorul la maxim. Quote: Si astfel, modelul Katherine Meester, in varsta de 30 de ani, si-a luxat amandoua picioarele, si si-a rupt mana dreapta pe podium in aceasta seara. Nimeni nu a aflat pana acuma, pentru ca familia Meester a dorit sa tina secret acest lucru. Max Meester este foarte ingrijorat pentru sanatatea sotiei sale. Oare fiica lor stie, oare ce spune ea despre incidentul mamei ei ?'''' Mama pe naiba.'',am soptit nervoasa. ''Ceee?'',a spus Rose, mirata. '' M-au adoptat, am aflat si eu de curand, insa asta nu e important, voi tot neamurile mele sunteti !'',am raspuns zambind catre copia mea, Rose, care inca mai avea infatisarea mea, din cauza potiunii Charolynei. ''Nu stiam, Ash. Insa asta nu e important acum. Mergem la spital?'', intreba Rose, ingrijoarata. ''Nu, nu m-au anuntat inca, asa ca nu ma duc. Astept pana maine dimineata.'', am raspuns oftand. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|