Prajitura cu praf de "stele"
|
18 Sep 2010, 10:41
|||
|
|||
Prajiturile stateau pe tava nemiscate.Flitch s'a uitat atent la prajituri analizand fiecare detaliu.Adevarul era ca intr'adevar prajiturile aratau nemaipomenite.
"-Deci de asta sunteti aici,sa faceti prajiturele." "-Da,dar nu am facut nimic rau.Nu sunt prajituri otravitoare sau orice altceva de genu."spuse Layla rusinata incercand sa explice in asa fel incat sa nu intre fetele in necaz. "-Da!Daca vreti puteti gusta una sa vedeti ca sunt delicioase."continua Luna. Flitch intinse mana si lua o steluta de pe tava.Tava era de un albastru inchis si astfel parea ca a luat o stea de pe cer.A gustat prajitura si un zambet scurt si s'a ivit pe chipul lui.In cateva secunde a disparut pentru ca nu era cunoscut dupa cat de prietenos este el. Fetele s'au uitat una la alta si sperau din tot sufletul ca nu vor primi detentie. "-Luati prajiturile si plecati acum." "-Bine,bine!Acum am si plecat." Astorpufele grabite au iesit din bucatarie ca fulgerul.Cum au ajuns cat se poate de departe de bucatarie au inceput amandoua sa rada. "-Asta a fost tare.Ai vazut ce fata a facut cand a gustat stelutele noastre?" "-Da.Nu cred ca l'am mai vazut zambind "raspunse Luna si au continuat sa rada. "-Acum ce facem cu prajiturile?Le mancam numai noi sau dam sa guste si altcineva?"intreba derutata Layla. No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~Stele verzi si ciocolata xD~ | Rosalie Vivienne Alden | 0 | 1,001 |
24 Oct 2010, 14:05 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |