S-a dus.. :-<
|
18 Sep 2010, 11:53
|||
|
|||
Stiu ca probabil va fi un topic la care nu va raspunde nimeni si ca poate unii imi vor da in cap.. dar nu ma intereseaza..
Probabil cei care sunt de prin Botosani au aflat, poate au aflat si restul, dar nu au dat importanta sau.. Anyway.. O misiune de salvare din satul Rediu s-a dovedit a fi o mare catastrofa.. Marius Loghin, unul dintre scafandrii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta [I.S.U.] a murit intoxicat cu monoxit de carbon cand a coborat in putul din care, trebuia sa scoata corpul neinsufletit al unui tanar.. El urma sa se casatoreasca, iar parintii lui erau in Spania.. Alti doi colegi de-ai sai, printre care Comandantul Narcis Jachel au fost raniti cand au coborat dupa el sa-l ajute si transportati la spital. Jachel este bine, insa celalalt este in coma. Tatal meu si tatal lui Axy l-au vizitat ieri la spital, Jachel fiind un prieten apropiat si de asemenea, Comandantul lor. Ceea ce este de fapt nedrept, este ca.. Marius a salvat atat de multe vieti.. dar pe a lui nu a salvat-o nimeni. Iata cum tot pierdem si pierdem incetul cu incetul pe cineva. Ar trebui sa le fim recunoscatori Pompierilor de la I.G.S.U. [Ispectoratul pentru Situatii de Urgenta] pentru tot ceea ce fac. Pentru ca isi risca vietile pentru a salva altele.. Pacat.. foarte pacat.. :-< You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
S-a dus.. :-< - by Isabella River - 18 Sep 2010, 11:53
Re: S-a dus.. :-< - by Bella Emily Rose - 18 Sep 2010, 12:03
Re: S-a dus.. :-< - by Isabella River - 18 Sep 2010, 12:05
Re: S-a dus.. :-< - by Bella Emily Rose - 18 Sep 2010, 12:11
Re: S-a dus.. :-< - by Isabella River - 18 Sep 2010, 15:25
Re: S-a dus.. :-< - by Ashlyn Meester - 18 Sep 2010, 15:37