Thread Closed 
O vacanta plina de surprize :X
18 Sep 2010, 12:10
Da, intradevar, aceea a fost cea mai groaznica noapte din viata mea. Lacrimile ma tineau treaza, sufletul nu ma lasa sa ma odihnesc, gandul ca Ashton nu putea sa faca nimic pentru mine, asta era.. Era cel mai groaznic gand. Era oribil pentru mine sa-l privesc acolo, pe canapea, mort, nestiind ce sa faca. De cateva ore bune tot stateam asa, suspinand incet, lacrimile tot curgandu-mi. O raza timida de lumina s-a lasat prin geamul de la intrare. Am rasuflat usurata, apoi am coborat jos, impiedicandu-ma de 3 ori.Ashton s-a trezit putin din somnul de cateva minute, apoi s-a apropiat de mine.
''Ash, arati oribil. Ochii tai sunt rosii, rosii ca rosia, draga mea!'', a spus strangandu-ma tare in brate.
Am privit prin jur, cautandu-mi bagajul, care inca nu fusese despachetat.M-am desprins din imbratisarea lui, sarutandu-l, apoi mi-am insfacat bagajul si am deschis usa.
''Trebuie sa plec, dragule. Ne vedem dupa ce se termina vacanta.Te ..Eu.. te iubesc.''
''Ash, de ce ma parasesti ?'', a intrebat, trist.
''Ne vedem cand incepe scoala. Am nevoie de un timp singura. Nu ma poti ajuta cu nimic'', apoi am inchis usa.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O vacanta plina de surprize :X - by Ashlyn Meester - 18 Sep 2010, 12:10

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zile de vacanta Bell Evans 60 7,644 11 Dec 2010, 23:11
Last Post: Raizen Isildur