Materia preferata.
|
18 Sep 2010, 16:19
|||
|
|||
Off, gosh A inceput scoala din nou, si parca puteam sa mai aveam macar 3 luni de vacanta, era perfect,insa trebuit bineinteles sa inceapa scoala. In fiecare an, in ultima saptamana de vacanta eram entuziasmata,si emotionata, abia asteptand sa inceapa scoala. Insa anul acesta n-a fost asa, in ulitma saptamana am fost posomorata si trista, pentru ca nu vroiam deloc sa inceapa scoala, si nici acum nu sunt prea fericita, si stiu ca as sunteti si voi
Well, hai ca incep cu niste prostii, abureli de-ale mele despre scoala. Avand in vedere ca tocmai ce a inceput, Care e materia preferata ? Ce materie detestati cel mai mult? Ce urati cel mai mult cand trebuie sa mergeti la scoala? Soo .. Incep eu . :-s Materia mea preferata e Romana- Gramatica in special ![]() Urasc matematica din tot sufletul. De ce trebuie sa existe? ![]() Urasc ca trebuie sa fie pauzele atat de scurte, si ca unii profesori nu stiu de gluma, si se cred atotputernici ! ![]() Mdeci, astept sa va dezvaluiti si voi ''sentimentele'' despre scoala. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Jucaria preferata | Lyra Dust | 10 | 2,432 |
12 Dec 2010, 13:53 Last Post: Ashlyn Meester |