Materia preferata.
|
18 Sep 2010, 16:41
|||
|
|||
Mai era un topic despre materii preferate , dar numai conteaza....vad ca aici e vorba de "sentimente".
Care e materia preferata ? In mod clar , biologia. Apoi ar mai urma Chimia si Engleza. Ce materie detestati cel mai mult? Tehnologia. Dupa ce ca profesorul lasa de dorit si se predau chestii pe care aproape toata lumea le stie...mda. Apoi ar mai urma Fizica , dar nu urasc decat problemele , la care sunt varza , pentru ca nu-mi dau silinta sa le inteleg. Ce urati cel mai mult cand trebuie sa mergeti la scoala? Pai...fiindca abia a trecut prima spatamana de scoala , mi-e cam greu sa ma trezesc , dar ma obisnuiesc in timp. In al doilea rand , nu-mi place ca trebuie sa dau ochii cu niste fiinte umane involuate intelectual , dar totusi ma intalnesc cu colegii mei (mda , ma inteleg mai bine cu baietii xD ..) ca sa rad/glumesc/distrez etc. But that's life , si nu pot spune ca urasc sau iubesc scoala. Are partile ei bune si rele. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Jucaria preferata | Lyra Dust | 10 | 2,436 |
12 Dec 2010, 13:53 Last Post: Ashlyn Meester |