Scrie shi u!!!
|
12 Sep 2007, 22:00
|||
|
|||
-Ginny ne vedem dupa ore ok? De abea ashtept!
-Bn hai ca incepe ora Harry!!! sp Hermy Exact dupa ce cei 4 intrara in clasa Draco ieshi de dupa un perete -Ashea deci...Harry & Sora lui Ron... Ora trecu shi Harry era cu gandul la Ginny...Cum se termina ora cei trei fugisera in curte unde stabilisera ca se vor vedea... Shi...tocmai atunci...Draco o saruta p Ginny. Harry simtzi cum totul se intuneca, cum pamantul ii fugea de sub picioare... shi tocmai vru sa fuga dar Ginny il observa. Harry se desprinse cu greu shi fugi shi Ginny in urma lor. Dupa ce se dezmetici din palma car parca il izbi pe Ron fugi dupa ei. Hermione inspaimantata fugi shi ea dupa cei trei. Intr-un final Harry obosi shi se opri -Harry itzi jur ca nu am vrut...Draco tocmai imi sp ca sunt mica shi proasta shi cand ai aparut tu a inceput sa ma sarute..HARRY ITZI JUR!!!tE ROG ASCULTAMA!!! Akum Harry plangea shi plecase. Hermione incerca sa o opreasca pe Ginny dar ea tzipa in urma lui: -HARRY!!! ITZI JUR NU AM FOST EO!!! TE ROG DRACO A...A... Dar Harry dadu semne ca nu aude. Era ranit. Se ascunse In camera Necesitatzi unde erau poze cu Ginny. El lipsi de la ora de Divinatzie. Akum medita. Shi simtzae ca fiecare secunda trecea ff greu fara Ginny...Ginny a lui.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|