Again here :x
|
18 Sep 2010, 17:31
|||
|
|||
Am zburat alaturi de floricel cam vre-o ora incontinuu. Ceata se mai lasase, si soarele iesise timid pe cer. Imbratisandu-ne cu razele lui calde. Imi era asa de cald imbracat in roba groasa, si sub, haine groase. Ashlyn ma stranse si mai tare, asa ca imi era tot mai cald.Un strop d etranspiratie mi-a alunecat pe fata. M-am oprit un pic in aer, ca sa imi dau roba.
''Ce faci?'', ma intreba Ashlyn speriata, vazand ca ma dezbrac. ''Mi-e cald!'',am spus, apoi am inceput sa rad, dandu-mi seama ca Ashlyn se speriase. ''Si mie!'',a spus, apoi si-a dat bluza jos, ramand doar intr-un tricou. ''Vei raci..''am spus ingrijorat, dandu-i bluza inapoi. ''Hai sa luam o pauza. Am zburat catre teren. Erau acolo multi elevi stransi, pregatiti de antrenament.Ashlyn ma privii trista, apoi se dadu jos de pe matura. ''Ce faci?'', am intrebat-o. ''Pai.. Ai antrenamente!'', mi-a spus, suparata. ''Ia o matura, si sus cu tine !'',am raspuns. ''Ne jucam mata-prinsa!'',am spus ,apoi am tasnit de pe loc. ![]() # Today, we speak americano :> |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Again here :x - by Ashton Blake Lively - 15 Sep 2010, 15:31
Re: Again here :x - by Ashlyn Meester - 16 Sep 2010, 15:14
Re: Again here :x - by Ashton Blake Lively - 18 Sep 2010, 17:31
Re: Again here :x - by Ashlyn Meester - 18 Sep 2010, 21:08
Re: Again here :x - by Ashton Blake Lively - 17 Oct 2010, 01:24
|