Thread Closed 
O vacanta plina de surprize :X
18 Sep 2010, 17:41
Nu-mi venise sa cred ceea ce auzisem mainainte. Incercam sa-mi inchipui vorbele pe care le-a spus Ashlyn inainte sa tranteasca usa. ''Nu ma poti ajuta cu nimic.'', apoi caseta sarea, ca sa mai aud odata cuvintele grele, aruncate fara rost. ''Nu ma poti ajuta cu nimic.Nu ma poti ajuta cu nimic.Nu ma poti ajuta cu nimic''. Tot aceleasi cuvinte groaznice, adresate mie. Nu puteam s acred ca de data asta eram inutil, nefolositor, eram bun de aruncat la gunoi. Am realizat ca de 10 minute tot stateam in fata usii, fara sa pot sa misc un deget, Mi-am revenit, tremurand. Am picat pe canapea, si asa mi-am petrecut tot restul zilei.
~
Sper seara, m-am trezit din visare si am aprins televizorul, la ''Stirile Magice''. Am vazut ca Katherine isi luxase picioarele, si isi rupse mana. Eram intr-o stare de soc dubla. Am luat doua foi de pe masa, si am incepu sa scriu prima scrisoare.
Quote: Ashlyn- floricel,
Imi pare rau ca sunt nefolositor pentru tine, ca te simti singura langa mine, si ca dupa parerea ta, nu te pot ajuta cu nimic. Chiar imi pare rau. Vroiam sa-ti fiu alaturi, dar nu m-ai lasat. Asta nu inseamna o realtie, nu, deloc. Poate ca asa ai vrut tu, ins anu et voi stresa acum, nu. Daca ai decis sa pleci, iti respect decizia.Sa stii ca oricand te poti intoarce.
Sper ca aceasta n-a fost o cearta. Te iubsc.. iubesc. Scuze.

Am impachetat scrisoare,si am trimis-o trist, dandu-mi seama ca fericirea nu dureaza pentru totdeauna. Am suspinat, simtind cum toate puterile ma lasa, apoi am inceput sa scriu a doua scrisoare.

Quote:Katherine,
Am aflat de la tv ca ti-ai luxat picioarele, si ti-ai rupt mana. A fost un soc pentru mine, Kat. Sper sa iti revii cat mai repede. Ashlyn are nevoie de tine. Insanatosire grabnica, si multa sanatate.
Cu drag, Ashton.

Am trimis scrisoarile, apoi am luat ceasca de cafea de pe masa, si am inceput sa sorb din ea, incet. M-am tranit pe pat, si am adormit.

[Image: r0wn00.jpg]

# Today, we speak americano :>
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O vacanta plina de surprize :X - by Ashton Blake Lively - 18 Sep 2010, 17:41

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zile de vacanta Bell Evans 60 7,651 11 Dec 2010, 23:11
Last Post: Raizen Isildur