I can't forget you...
|
18 Sep 2010, 20:07
|||
|
|||
Ma plimbam incet pe coridoarele scolii. Simteam nevoie de putina plimbare in liniste, si poate, intalneam pe cineva dornic de aventura.
-Ihii, ihi..se auzira niste sunete care veneau dintr-o camaruta pe care nu o mai vazusem pana acum. Am deschis usa cu un scartait usor. Mi se infatisa o camera aproape goala, unde se afla o oglinda, iar in fata acesteia, o fetita din anul I. Statea pe jos, cu picioarele pe langa corp si plangea. La auzul scartaitului usii, incerca sa isi domoleasca plansul, dar nu reusi. - Ce ai patit? O intreb eu ingrijorata, in timp ce ma asezam langa ea. Fetita paru sa aiba incredere in mine si imi spuse printre sughituri: - Imi e...d-dor..de..ma..mi si tati! Ei sunt acasa, si nu i-am vazut de o saptamana! Imi e dor de mami si tati! repeta ea, trista. Se ridica si pleca in fuga din camera. Am ramas acolo, uitandu-ma la pantofi, repetandu-mi in minte vorbele fetei : Imi e dor de mami si tati! - Ce patetic! Nu poate sta nici o saptamana fara mami sau tati! Eram atat de furioasa pe ea. Ea nici nu se gandea ca mami si tati nu aveau sa o sustina pana la 60 de ani, ca trebuie sa se descurce singura. Am ridicat capul si m-am uitat la oglinda ce vroia a se da mareata. " Sa-i mai vad o data, o singura data, si as fi fericita" gandesc eu in timp ce ma ridicam. Dar nu am apucat sa ma uit in oglinda caci o voce sparse tacerea: - Esti bine? Fara sa ma uit in spate, am raspuns, mai mult pentru mine: - Da, sunt bine. Merci de intrebare. M-am intors pe calcaie si atunci am vazut cine mi-a adresat intrebarea. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
I can't forget you... - by Jenny Spring - 18 Sep 2010, 20:07
Re: I can't forget you... - by Katerina A. Petrova - 19 Sep 2010, 15:38
Re: I can't forget you... - by Jenny Spring - 20 Sep 2010, 20:57
Re: I can't forget you... - by Katerina A. Petrova - 20 Sep 2010, 21:04
|