Prima oara in jurul magiei albe.
18 Sep 2010, 20:51
Afara ningea, da tare, ciudat.N-am mai vazut de mult ninsoare, de cand am merg in Norvegia. Am pasit convinsa pe Peronul 9 si 3/4, dupa ce am trecut zidul. O mare de oameni, elevii, profesori, se imbluzeau sa intre in Expres. Abia asteptam s-o vad pe presupasa mea surioara, Ashlyn Meester. Speram ca ea sa nu afle cat de curand ca-i sunt sora biologica, speram ca ea nu stia ca este adoptata, si speram ca nu stia si nu banuia lucruri despre parintii mei.., si a ei.Am oftat, plictisita de toata acea agitatie, sperand sa ajung cat mai repede la Hogwarts, si sa ma sortez. Eram clar convinsa ca aveam sa pic la Viperini, de fapt, nu era nicio indoiala. Eram singura, fara parintii prin preajma, puteam sa profit de ocazie, bineinteles.Cateva fete mai mari cu mine, cu cativa ani au trecut pe langa mine, uitandu-se ciudat, de parca aveam pe fata. Le-am aruncat o privire ignoranta, apoi mi-am aranjat bagajele langa mine, asteptand ca multimea sa se mai resfire. O fata s-a apropiat de mine, spunandu-mi :
- ...

Katerina Ann. Petrova

[Image: katerina.jpg]

~ Ashlyn Meester ~

[Image: fkvdpk.jpg]

[Image: 67qpaw.png]

[Image: xomjab.gif]

Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ...

--Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite --
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Prima oara in jurul magiei albe. - by Katerina A. Petrova - 18 Sep 2010, 20:51

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Pentru prima data pe peronul 9 si 3/4 Agnes Marie Lovel 2 2,088 21 Dec 2011, 22:34
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Prima zi de scoala Cody A. Beumer 0 1,398 10 Oct 2011, 08:50
Last Post: Cody A. Beumer
  Prima data la Peronul 9 si 3/4 Jack Diggory 3 2,022 21 Aug 2011, 22:36
Last Post: Adnana Hale
  Prima oara aici.... Cassandra Alden 12 2,760 23 Jul 2011, 16:50
Last Post: Jennifer L. Campbell
  Prima mea zi la Hogwarts / Pe peronul 9 si 3/4 Evelina R. Potter 13 3,897 08 Nov 2010, 16:33
Last Post: Evelyn Steel
  Prima data la Hogwarts. DragonForce 11 3,998 11 Jul 2010, 15:12
Last Post: Mylene Lycoris OddCat