Scrie shi u!!!
|
12 Sep 2007, 22:44
|||
|
|||
Statu toata ziua acolo. Se gandi la Ginny si simti cum lacrimile firbinti ii curgeau pe obraz. Dar seara pleca si ajunse in camera de zi unde Ginny plangea intr-un colt. Disperat observa k erau singuri.
- Harry, iti jur, Reacredinta m-a sarutat... si incerca sa-l sarute pe Harry dar acesta se dadu la o parte si pleca in dormitorul baietilor. - Allohomora! si usa se inchise. Harry asculta-ma. Se apropie de Harry si acesta simti k ii bate inima. - Reacredinta pur si simplu te-a vazut si m-a sarutat. Doar nu crezi k il iubesc pe Draco. - Lasa-ma Ginny. - Harry, eu tin la tine, sti... de ce as renunta la tine dupa ce te-am iubit sase ani pt Reacredinta? Harry nu credea k o va ierta vreodata pe Ginny. Parca o ura pt ce facuse. Dar apoi se gandi k o iubea. Dar imediat ii apru in minte imaginea cu ea si Draco sarutati. Ginny ii zise - Harry eu te iubesc... Harry se intoarse pe calcaie si deschise usa cu o vraja. Intra in camera unde Neville sforaia langa Seamus. Apoi se gandi la incidentul petrecut. Ginny si Draco... Draco???!!! Isi aminti deodata k ea se sarutase cu Draco. "Nu, in nici-un caz nu e ceva intre ei." isi zise el si pleca direct in camera de zi rugandu-se sa fie Ginny acolo. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|