Thread Closed 
O vacanta plina de surprize :X
19 Sep 2010, 14:49
Am iesit din casa, in speranta ca voi putea respira ceva aer rece. Afara ningea cu ninsoare mica, si deasa. Parca era din povesti, totul er atat de minunat, insa eu a simteam atat de gol pe dinauntru. Asa era, trebuia sa ma obsinuiesc.Bufnita lui Ashlyn se apropiase de casa mea, si aruncase o scrisoare mica, langa usa. M-am grabit prin zapada, ca sa ajung la scrisoare. Am deschis-o grabit, si-am inceput sa citesc.
Quote:Ashton ,
Nu, nu poti crede ca te-am lasat balta. Eu..eu.. credeam ca nu poti face fata stresului. Vroiam sa te protejez, Ashton. Vroiam sa nu te implic. Nu te-am lasat balta iubitule. Nu pot sa cred ca ai crezut asta. Te iubesc. Sper ca nu te-am suparat.
Ashlyn
.
Deci nu era asa cum credeam eu. Ea vroia sa nu ma incurce in probleme ei. Ce fusese in capul ei? Problemele mele, sunt si problemele ei. Nu stiam cum sa-i explic, ca pentru ea, eu as fi facut orice, orice. Am oftat nervos, apoi am aruncat o privire prin imprejurimi. Hogsmeade-ul era atat de gol.
Am zarit o fata care zbura de matura, destul de aproape de mine, in aer ..
''Ashtooon !'',a strigat fata, fericita.
Nu venea sa cred. Era ea .. si se intorcea la mine. Aceasta vacanta era cea mai tare vacanta dintre toate. ..

[Image: r0wn00.jpg]

# Today, we speak americano :>
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: O vacanta plina de surprize :X - by Ashton Blake Lively - 19 Sep 2010, 14:49

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Zile de vacanta Bell Evans 60 7,652 11 Dec 2010, 23:11
Last Post: Raizen Isildur