Dezvaluirile Profetului
|
19 Sep 2010, 18:30
|||
|
|||
Am intrat in Marea Sala, cu un zambet foarte mandru si demn de dispret pe fata. Cativa cercetasi s-au imbulzit pe langa mine, impingandu-ma in toate partile. I-am impins cat am putut de tare, apoi am privit spre masa Cercetasilor. Ashlyn se afla acolo, vorbind cu cateva fete. Nu m-am uitat destul de intens, insa am putut observa ca nu era mirata de ceea ce se intamplase. Acest lucru ma uimii, credeam ca in momentul in care aveam sa intru-n sala, ea avea sa se afle in grupul sustinatorilor lui Harry, insa nu era asa. M-am indreptat spre masa viperinilor, observand cativa cercetasi.''Hmm.. Destepte sunt viperinele!''am gandit satisfacuta,apoi m-am asezat langa Bella.
''Te-ai alaturat noua, huh ?''am chicotit, apoi am luat o gura din ceai, gandindu-ma la cea mai buna zii de cand eram la Hogwarts, aceasta zii. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|