I can't forget you...
20 Sep 2010, 20:57
- Uite, dansez, raspund eu ironic
Aveam o personalitate dubla. Stiam sa fiu tipa draguta si zambitoare, sau scorpia in persoana.
Vicky ma privea cu o superiorita specifica. Cu o spranceana ridicata, avea un fel de privire gen: Nu ma intereseaza ce faci.
I-am intors spatele si m-am uitat inspre oglinda. Avea acel aer caracteristic atragator si orice curios s-ar fi aventurat sa descopere ce este cu misterioasa "Erised".
M-am apropiat incet de aceasta si am indraznit sa privesc in oglinda. Formele neclare deveneau din ce in ce mai clare, si incepeau sa prinda contur. Mi-am intors repede privirea intr-o parte pentru a nu vedea formele din oglinda. Stiam ce avea sa arate.
M-am intors inspre Vicky si i-am daruit o privire indiferenta. Stiam ca a vazut actiuea, dar nu avea de unde sa stie despre ce e vorba.
Am trecut pe langa dansa, fara sa imi pese de cuvintele rostite: - Ce, fugi deja ? Ce Cercetasi curajoosi, n-am ce comenta.
- Da, fug, ca vad ca te intereseaza asaa de taaare! ii spun eu arucandu-i o privire furioasa plina de dispret.
Putini m-au vazut comportandu-ma astfel, asa ca o parte din mine se mira si ea.
Dar eram furioasa pe Victoria. Nici nu stia ce povara duc, desi nu m-am plans niciodata. Si, chiar de-ar sti, n-ar interesa-o nici negru sub unghie.
Am inceput sa merg...undeva. Nici eu nu stiam unde. Dar trebuia sa fiu departe de oglinda aia, ca sa nu incep sa plang.

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
I can't forget you... - by Jenny Spring - 18 Sep 2010, 20:07
Re: I can't forget you... - by Jenny Spring - 20 Sep 2010, 20:57