I can't forget you...
|
20 Sep 2010, 21:04
|||
|
|||
Ciudata mai e si cercetasa asta, am oftat in sinea mea. In acesti doi ani la Hogwarts cunoscusem diferite tipuri de cercetasi.., cercetasi inteligenti, cercetasi tradatori, cercetasi, prosti, cercetasi fraieri, cercetasi credibili, cercetasi ciudati. Aceste specimene pareau sa fie impartite in multe categorii, si eram destul de confuza.
Am privit-o cu disperare pe Aimi, sperand sa imi dau seama ce era inneregula cu ea, avea acel tip de aroganta caracteristic viperinilor, dar nu era una de-a noastra, nu, nu era deloc. Poate era doar intr-o pasa proasta, am reflectat eu, apropiindu-ma de Oglinda. M-am asezat intr-un unghi in care nu puteam observa ce se reflecta oglinda, stateam in dreapta ei. Aimi venise in spatele meu, si pufnii amuzata. ''Ce curaj ai viperino. N-ai tupeu in fata Oglinzii, nu ?'',a spus, aroganta. ''Vicky, controleaza-te !Controleaza-te !''imi spuneam in gand, linistindu-ma. Am rasuflat usurata, apoi m-am pozitionat in fata oglinzii, aruncand o privire indiferenta. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
I can't forget you... - by Jenny Spring - 18 Sep 2010, 20:07
Re: I can't forget you... - by Katerina A. Petrova - 19 Sep 2010, 15:38
Re: I can't forget you... - by Jenny Spring - 20 Sep 2010, 20:57
Re: I can't forget you... - by Katerina A. Petrova - 20 Sep 2010, 21:04
|