Cunoscandu-mi sora.
|
21 Sep 2010, 17:08
|||
|
|||
''Victoria Salverin'', a spus aceasta fiinta minunata, incredibil de frumoasa,zambind. De parga intregul meu corp a inceput sa fiara, ca si cum prajeam la 100 de grade. O picatura de sudoare mi-a alunecat pe frunte, si am inceput sa tremur si mai rau, decat o faceam inainte. Corpul a inceput sa mi se zvarcoleasca. Am ajuns cu mana la bagheta, in buzunar. Aceasta fata inca ma privea, zambind, observand ceea ce am vrut sa fac. Privirea i s-a transformat intr-o expresie de diavol. Am privit-o socata, scapand bagheta.
''Stupefy!'',a tipat fata din toti rarunchi. Apoi am simtit o durere imensa, stand pe jos, dupa ce m-am izbit de perete. Am auzit sunetul tocurilor ei.Am stat cateva secunde pe jos,privind tavanul de pe peron. Aceasta Victoria aparu in fata mea, privindu-ma de sus, apoi zambind, ma ridica in capul oaselor.Nu puteam avea nicio reactie, privindu-mi bagheta, aruncata la cativa metri departare. ''Asa iti trebuie daca nu ma lasi sa ma prezint calumea..,''spuse ea.''Deci, de ce ai vrut sa ma ataci ?'' ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Cunoscandu-mi sora. - by Ashlyn Meester - 20 Sep 2010, 20:12
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Katerina A. Petrova - 20 Sep 2010, 20:35
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Ashlyn Meester - 21 Sep 2010, 17:08
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Katerina A. Petrova - 21 Sep 2010, 17:23
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Scarlett Soul - 21 Sep 2010, 22:04
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Ashlyn Meester - 22 Sep 2010, 05:52
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Katerina A. Petrova - 22 Sep 2010, 15:56
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Ashlyn Meester - 22 Sep 2010, 20:02