Cunoscandu-mi sora.
21 Sep 2010, 22:04
Viscol... un element al puterii, atat de crud si de neintelegator fata de slabiciunea omeneasca...
Rcunosc, imi era frig, de fapt tremuram sub geaca imblanita care o strangeam bine pe mine. Imi continuam drumul spre casa, impreuna cu Layla, Aylee si inca cateva prietene foarte bune, cand am observat un chip cunoscut, dar totusi tare neplacut.
Era criminala de Victoria M. Salverin. Imlemnisem, apoi am inceput sa tusesc, ascunzandu-mi fata exasperata.
"Fetelor, nu se poate, nu se poate!",am deschis eu scena de teatru.
"Ce este ?" , se intoarsera toate deodata.
"Mi-am uitat mp4 acolo. Nu pot sa-l las acolo pentru ca daca-l gaseste cineva ma poate reclama la director, doar stiti ca nu avem voie cu tehnologie de a Incuiatilor."Toate imi aruncara o privire plictisita, caci erau obisnuite sa-mi uit ceva mereu.
"Off, aiurita de mine", am inceput eu iar.
"Du-te, te asteptam aici."
Era singura daca cand ma rugam ca prietenele mele sa nu fie atat de dragute. De ce nu puteau sa fie si ele mai egoiste si sa plece, lasandu-ma sa-mi salvez verisoara, care probabil se afla prin preajma.
Nu vroiam sa le bag si pe ele in probleme, numai asa.Era o treaba pe care trebuie sa o rezolv singura.
'Noroc ca nu m-a zarit', m-am gandit eu rasufland usurata. Din exterior parea de parca mi-as fi adus aminte unde se afla mp4-ul meu. Inca un punct in favoarea mea... Ce bine ca invatasem teatru de mica !
In sfarsit eram libera, era un gand bun si tot odata trist cacii trebuia sa o infrunt din nou pe Vicky. Am ajuns pana la Expres si m-am uitat pe una din ferestrele murdare ale trenului. Din cauza mizeriei nu se puteam zari prea bine ce se petrece,dar mi-am observat totusi verisoara intinsa pe jos, mugind de durere. Era o imagine ingrozitoare... Am dat buzna in tren si am rostit :

OOC: Scuze Vicky ca te-am facut criminala

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cunoscandu-mi sora. - by Ashlyn Meester - 20 Sep 2010, 20:12
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Ashlyn Meester - 21 Sep 2010, 17:08
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Scarlett Soul - 21 Sep 2010, 22:04
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Ashlyn Meester - 22 Sep 2010, 05:52
Re: Cunoscandu-mi sora. - by Ashlyn Meester - 22 Sep 2010, 20:02