~ REGULILE in timpul orelor de curs ~
|
22 Sep 2010, 06:22
|||
|
|||
Reguli
Pentru ca orele sa decurga in liniste si pace, avem nevoie de un regulament. 1. Prezenta la ore este obligatorie, doar daca va inscrieti, prezentand un forumular completat pentru Studiul Incuiatilor. Important :CEI CARE NU S-AU INSCRIS LA CURS, NU AU CE CAUTA LA ORA -STUDIUL INCUIATILOR. DE ACEEA TREBUIE SA COMPLETATI FORMULAR, CA SA PUTETI PARTICIPA LA ORA 2. Orele se vor desfãºura în stil RPG, asa ca este obligatoriu ca postarile sa fie de minim 5 randuri. 3. NU scrieti replicile personajului meu, mai direct cele a profesorului. Se exclude din calcul power-play-ul. 4. Temele,bineinteles,mi le puteti trimite mie prin PM, din motive inteles de voi,sper.Nu mai trebuie sa specific si eu, ca exista multe teme la fel. ~Orele mele vor decurge astfel: Voi preda lectia, voi astepta sa va luati notite, apoi astept sa vad daca aveti vreo nelamurire, vom povestii in detaliu lectia, apoi va voi adresa niste intrebari, urmand tema, care o veti face in timpul liber. ~Temele sunt obligatorii,pentru cei care s-au inscris la curs. ~ Temele nescrise inseamna 1 ora de Detentie (la 4 teme) ~Pentru fiecare raspuns corect, si fiecare tema corecta veti primii un punctaj pentru casa la care apartineti. 5. Voi da note de la 4-10, 1-2 pentru copiat si soptit (including punctele pentru Casa) 6.Pemit glumele, radem, glumim, dar pana la o anumita masura, daca luati in deradere profesoara, sau orice alt elev, veti fi penalizati. 7. Prezenta la detentie este strict obligatorie, niciun profesor nu va poate invoi de la detentie. Dupa ce-ati savarsit ora de detentie, mai exact dupa o ora, puteti participa din nou la ora mea, cu conditia sa nu mai faceti aceea greseala, pe care-ati facut-o sa ajungeti la Ora de Detentie. 8. Ora de Detentie se face in stil RPG. 9 Limbajul vulgar, porcos, pervers este total inadmisibil. Pnetru fiecare injuratura si jignire se scad 50 de puncte de la Casa la care faceti parte. 10.Pentru cei care sunt inscrisi la cursuri : Dupa 4 teme neefetuate, si absentarea de la Ora de detentie nu veti mai putea sa participati la cursurile - Studiul Incuiatilor, fara drept de reinscriere. 11 Cel mai important pentru mine, si cred ca si pentru voi este sa va distrati, nu ? Asa ca si eu, si sper ca si voi vom incerca sa facem o atmosfera placuta, in care sa ne simtim toti bine. Vreau sa ne distram si sa ne cunoastem cat mai bine. De aceea suntem darkmatieni, nu ? Daca aveti vreo nelamurire, sau orice alta problema va rog sa postati la topicul ''Nelamuri, nemultumiri, neintelegeri '' ~Profesoara Ashlyn Meester ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
~ REGULILE in timpul orelor de curs ~ - by Ashlyn Meester - 22 Sep 2010, 06:22
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Elevii exclusi de la curs. | Ashlyn Meester | 0 | 1,020 |
18 Oct 2010, 14:59 Last Post: Ashlyn Meester |