Scurt Rezumat al Istoriei Magiei din Toate Timpurile
22 Sep 2010, 12:00
Am ridicat incantata mana. Prima mea ora de Istoria Magiei, si deja era interesanta.
PProfesoara imi permise sa raspund asa ca am citit ce scrisesem in caiet de dinainte:

1. Cea mai interesanta era, mi se pare Era Crupludiana, deoarece, nu se stiau foarte multe date despre Tom Cruplud.
2. Insa, pe de o parte, mi-as dori sa invat mai mult despre Era Intunecata, cand vrajitorii au devenit Noni.
3. Era Magica este inceputul Lumii Magice. Atunci s-au descoperit formule de vraji si s-au inventat potiunile magice(La inceput, din plante medicinale, care aveau ca scop tratarea ranilor, apoi abia mai tarziu s-a descoperit ca si din partile otravitoare ale plantelor se puteau face otravuri, care aveau ca baza de construire uciderea animalelor). Unul din importantii vrajitori in vraji, Tamirus Maxemelius a descoperit vraja Accio, folosita si in zilele noastre, iar Joseph Rolter a descoperit Potiunea pentru vindecarea ranilor superficiale.
Era Intunecata reprezinta interesul vrajitorilor in a inventa cat mai multe vraji. S-au folosit ca si cobaiuri alti vrajitori, care au devenit Noni. Din nefericire, daca un parinte era Non, exista riscul de 80% ca si copilul acestuia sa devina Non. Mai tarziu, Nonii au aparut si din parinti Vrajitori. Unii Noni mai exista si in zilele noastre(Filch). Mai tarziu, din dorinta de castig oamenii au transformat mari vrajitori in Noni, astfel ca aceasta vraja a fost interzisa si "aruncata la foc". In prezent, nimeni nu stie cum se poate transforma un vrajitor in Non, si nici macar Voldemort nu a stiut.
Era Pre-Crupludiana Intunecata este era dinaintea nasterii lui Tom Cruplud. Se spune ca lumea traia intr-o armonie desavarsita, iar Vrajitorii aveau rare contacte cu Incuiatii.
Era Crupludiana Intunecata a fost era cea mai ingrozitoare dintre toate, teama fiind instaurata oriunde. Devoratorii Mortii atacau de pretutindeni si era teama de rostirea numelui lui Voldemort.
Era post-Crupludiana pest-Intunecata in aceasta era pacea s-a reinstalat si armonia a revenit.

Despre Erele HarryPotteriane se studiaza inca din anul I, si toti stiu aceasta poveste, incat consider ca nu mai este nevoie sa specific. insa nu sunt de acord cu Era post-HarryPotteriana pentru ca inca nu avem date clare. Bineinteles, nu ma indoiesc ca Harry Potter e mort, dar momentan sunt doar presupuneri, asa ca nu putem include aceasta Era pana nu avem date concrete.

Am zambit in continuare asteptand raspunsul domnisoarei profesoara.

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: Scurt Rezumat al Istoriei Magiei din Toate Timpurile - by Jenny Spring - 22 Sep 2010, 12:00

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Inscrieri pentru cursul "Istoria Magiei" Ginny Anne Alden 30 4,288 01 Sep 2011, 19:28
Last Post: Ginny Anne Alden
  Elevii cursului "Istoria Magiei" Ginny Anne Alden 0 1,059 15 Jul 2011, 21:00
Last Post: Ginny Anne Alden
  ~ Formular de Inscriere la ora de Istoria Magiei ~ Katya Sokorov 33 4,991 06 Jul 2011, 21:24
Last Post: David de Gea
  Capitolul I ~:~ Lectia II ~:~ Mezoliticul Magic. Mezoliticul Incuiat. ::~:: Istoria Magiei Yuuki Rawkuro 9 1,876 22 Apr 2011, 11:52
Last Post: Hermione Padma
  Capitolul I ~:~ Lectia I ~:~ Inceputurile Magiei ::~:: Istoria Magiei Yuuki Rawkuro 16 3,182 31 Oct 2010, 17:39
Last Post: Yuuki Rawkuro
  ~ Ora de Istoria Magiei ~ Katya Sokorov 0 1,100 21 Sep 2010, 21:57
Last Post: Katya Sokorov