Intamplari amuzante/jenante
|
13 Sep 2007, 11:29
|||
|
|||
![]() Eram la Sinaia cu Punkish_Girl si imi cumparasem eu doi magnetzi care se arunca in sus si fac zgomot... Si ma apuca pe mine seara sa le arunc. Bine intzeles ca nu le-am prins. Am gasit unul dar celalalt... Ne-am dus la receptzie sa puam o lanterna. Acolo ne-am intalnit cu seful hotelului care ma cunoaste de cand eram mica. A spus ca nu are lanterna dar alaturi de 2 bodyguarzi (cred ca nu se scrie asa) am mers in cautarea magnetului de 20 de mii Era o formatzie chiar ciudata. Un catzel de conducea catre locul faptei urmat indeaproape de sef si de bona mea Rodica. Apoi eu si Denisa care ne amuzam de nu mai puteam si in spate cei doi bodyguarzi... Ajunsi acolo seful si cei doi se aseaza in genunchi sa caute magnetul in iarba. Intr-un final unul intreaba: Seful ne putem aseza pe iarba (desi demult erau pe iarba) Plec eu cu deni si cu bona dezamagite dar razand pe infundate... Ceilaltzi 3 inca fiind acolo in genunchi Dimineatza cand mergam la masa ne uitam in canal si... uite magnetul!!! Desigur ca nu l-am luat ca nu ajungeam. Si atata tebatura pentru un magnet de 20 de mii ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Faze amuzante in cartile si filmele Harry Potter. | Jack Diggory | 4 | 1,762 |
16 Jul 2010, 03:10 Last Post: Ginny Malfoy |