Lectia I - Introducere in Vajthat
22 Sep 2010, 19:21
Alergam pe holul castelului catre clasa la care avea sa se tina ora de Vajthat. Eram tare grabita, pentru ca pana acuma nu mai intarziasem niciodata na nicio ora.
''Off. Si tocmai la profesoara cea noua. Ce impresie o sa las?'',imi spuneam nervoasa, alergand ca o bezmetica.
Am ajuns in dreptul clasei si m-am oprit sa rasuflu usurata cateva secunde, apoi am intrat. Profesoara s-a uitat urat la mine, probabil din cauza intarzierii.
Am aruncat o privire scurta prin clasa, apoi am observat ca erau o gramada de elevi.
''Buna ziua, doamna Isildur.'',am soptit tragand aer in piept.''Va rog frumos sa imi scuzati intarzierea. M-am trezit prea tarziu.'',am spus, apoi am privit-o timida pe profesoara.

Aceasta nu a schitat niciun zambet, niciun gest, asa ca m-am dus linistita, si m-am asezat in banca, oftand.
Luna ma privii intens, ca si cum ceva era innregula cu mine. De fapt, chiar era. Eram toata uda pe fata, si cateva picaturi de transpiratie imi alunecau pe fata. M-am sters cu un servet umed, apoi am privit-o pe profesoara, asteptand sa apara ceilalti elevi.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: Lectia I - Introducere in Vajthat - by Ashlyn Meester - 22 Sep 2010, 19:21

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Prima lectie-Introducere Odette B. Malfoy 23 3,412 21 Dec 2011, 22:47
Last Post: Agnes Marie Lovel