1. Agrimonia Eupatorium
|
22 Sep 2010, 21:27
|||
|
|||
Profesoara surâse mulþumitã ºi rãspunse:
"- Perfect. Îmi place cã ai introdus ºi puþin umor. Încã 20 de puncte pentru Casa Cercetaºilor! Felicitãri! Domniºoarã Mylene, nu este nicio problemã pentru întârziere. Bine ai venit!" fãcu o scurtã pauzã ºi se gândi la întrebarea pe care eleva i-o adresase. κi drese glasul ºi spuse încã gândindu-se: "- În primul rând îmi place sã vãd cã eºti atentã ºi interesatã. Ca sã îþi rãspund la întrebare.. Trebuie luatã în calcul ºi dimensiunea unei flori atunci când amestecul este preparat. Dimensiune care este destul de mare, faþã de o floare normalã. Floarea fiind mai mare, ºi substanþa, concentrarea va fi mai mare, evident. Cel mai indicat este sã nu se depãºeascã aceastã cantitate de douã flori folosite. Dacã totuºi se depãºeºte, persoana respectivã poate fie sã intre în comã, fie amestecul îi poate fi fatal. Dar, asta depinde ºi de câte flori sunt puse în plus. Pentru cã dacã pui numai una.. nu este mare lucru. Dar deja când urcã de la trei în sus, este o problemã, concentrarea ei fiind mult prea ridicatã." Ea zâmbi ºi în timp ce aºtepta rãspunsul Cercetaºei, zise pentru restul clasei: "- Aºtept în continuare alte rãspunsuri, sau, cum am spus, daca este cineva, fie cã a rãspuns deja, fie cã nu, ºi alte întrebãri cu nivel mai ridicat de dificultate.. trebuie doar sã îmi spunã." OFF: Îmi place semnãtura ta, Dess. Welcome, Mylene. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|