1. Agrimonia Eupatorium
23 Sep 2010, 14:47
''Agrimoania Eupatorium ?'',am soptit concentrata, trasand linii curbe pe pergament, cu pana in mana.
O priveam pe profesoara care zambea, asteptand sa oferim cat mai multe raspunsuri.
Am oftat, apoi am incercat sa ma concentrez, ca sa-mi vina minte la loc. Numai la Ierburile Magice nu-mi statea gandul acum.
Am inmuiat pana in cerneala, apoi am inceput sa scriu prima propozitie.''Off, sunt asa varza.'',am suspinat.

-- De ce credeþi cã tulpina aceastei plante este indestructibilã ?
Consider ca aceasta planta, numaita Agrimonia Eupatorium este indestructibila, pentru ca in tulpina se afla locul magic, care nu poate fii distrus cu nicio vraja, de aceea se si numeste ''planta magica''. Consider ca punctul magic al aceste flori este tulpina, si probabil ascunde niste secrete care nu trebuie sa ne fie noua dezvaluite, de aceea este indestructibila.

--Agrimonia Eupatorium este o plantã ce serveºte în totalitate la
vindecarea rãnilor ?
Consider ca daca aceasta planta este folosita cu simtul raspunderii, adica putin cate putin, poate servii in totalitate la vindecarea bolnavului, insa daca este folosita in doze mari, dupa cum ati spus si dumneavoastra, poate fii fatala.

--Credeþi cã de-a lungul timpului s-au folosit des frunzele acesteia pentru poþiuni otrãvitoare ?
Da. Consider ca din momentul in care au fost descoperite aceste plante, au fost folosite in scopuri sadice, sau de tortura. Cred ca aceasta planta le-a fost utila multor vrajitori rai. Cred de asemenea ca daca in potiunile facute se pune un pic, foarte putin din aceasta planta, poate efectul nu este chiar 100% fatal.

Am terminat de scris, apoi am privit-o pe profesoara, asteptand sa-mi corecteze prostiile pe care le-am scris.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user

Messages In This Thread
1. Agrimonia Eupatorium - by Isabella River - 21 Sep 2010, 22:21
Re: 1. Agrimonia Eupatorium - by Jenny Spring - 21 Sep 2010, 22:41
Re: 1. Agrimonia Eupatorium - by Katya Sokorov - 22 Sep 2010, 11:56
Re: 1. Agrimonia Eupatorium - by Ashlyn Meester - 23 Sep 2010, 14:47
Re: 1. Agrimonia Eupatorium - by Bell Evans - 23 Sep 2010, 20:58
Re: 1. Agrimonia Eupatorium - by Jenny Spring - 24 Sep 2010, 19:39
Re: 1. Agrimonia Eupatorium - by Katya Sokorov - 25 Sep 2010, 10:46