Nevoie de a face rau.
|
23 Sep 2010, 16:40
|||
|
|||
Am iesit tiptil din Pivnita Viperinilor, sperand sa nu ma intalnesc cu niciun profesor. Nu vroiam sa fiu nevoita sa arunc vreo vraja neagra asupra vreunui profesor. Eram imbracata intr-o roba neagra, lunga pana la glezne. Pe holul castelului era destul de rece, vantul adia usor, prin geamurile deschise. Am luat coltul, ducandu-ma catre Camera Necesitatii. Stiam ca acolo voi gasii ceva de ceea ce aveam nevoie. M-am oprit in fata zidului, apoi o usa ciudate, uriasa s-a deschis.Am intrat incet in camera, apoi usile s-au inchis din nou, transformandu-se totul inapoi, in perete. Pe masa am observat ceva pahare, si niste farfurii. M-am apropiat amuzata. Erau niste pahare pline de Cotnari, si farfuriile pline de prajiturelele speciale, facute numai de mama. Am luat o bucatica si-am gustat-o
''Oo, doamne.Sunt perfecte.Exact cum le face mama.'',am injurat in gand.''Camera asta ii a dracului de tare'',am soptit, privind in jur. Aveam un chef nebun de a ma duela cu cineva, pur si simplu n-aveam somn. Am observat ca pretele s-a transformat din nou in usi, apoi acestea s-au deschis, pe usa intrand ... Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Nevoie de a face rau. - by Katerina A. Petrova - 23 Sep 2010, 16:40
Re: Nevoie de a face rau. - by Veronique A. Dupont - 23 Sep 2010, 17:42
Re: Nevoie de a face rau. - by Katerina A. Petrova - 23 Sep 2010, 18:11
Re: Nevoie de a face rau. - by Veronique A. Dupont - 23 Sep 2010, 19:10
Re: Nevoie de a face rau. - by Katerina A. Petrova - 23 Sep 2010, 19:20
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |