first lessons :>
|
23 Sep 2010, 17:11
|||
|
|||
Pff...nu stiu de ce incep cu materia asta , dar ma rog
Romana...tocmai am aflat ca profa o sa ne paraseasca ptc. e gravida (pentru doi ani..vrea sa-si creasca copilul cum trebuie , deh ) (de ce am zis asta? ![]() Maine ar fii trebuit sa am a treia ora de chimie , dar numai vine profa ca e plecata...si imi place materia , adica abia astept sa invat formulele si sa fac probleme , etc Fizica-al doilea an...pff , and I still hate it. Ma refer la probleme , ca sunt varza , insa la teorie stau excelent Si inca [,] continuam la Mecanice , nu am inceput Lumina si Sunetul Sau ma rog , cum era. Daca te refereai la prima ora din an , la propriu..aia a fost cred ca...dirigentia sau niciuna In prima zi de scoala doar am vb cu diriga si am stat pe teren Dupa cum ati observat , imi place sa trancanesc foarte mult , asa ca ma opresc aici P.s: Bell faci germana?! Si tu hayley? Ce va invidiez Pe bune , as vrea si eu sa fac limba asta ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|