Nevoie de a face rau.
|
23 Sep 2010, 18:11
|||
|
|||
Veronica ?Sa-mi fie indrumator. Am oftat plictisita, apoi in fata mea a aparut o oglinda.''Hah, fix de ceea ce am nevoie.Fata mea spune sa nu accept, insa instinctul imi spune s-o fac.'' Chiar aveam nevoie de cineva care sa fie in jurul meu, si sa ma controleze tot timpul cand ma scotea cineva din sarite. Am inchis ochii, apoi oglinda a disparut. Stiam eu ca avea sa fie foarte greu totul, aici la Hogwarts. Trebuie sa am pe cineva care sa ma invete in permanenta,puteam sa invatam chiar si sub ochii lor.., aici, la Hogwarts.., in camera necesitatii!
''Mda, accept, Ronnie!'',am spus, cu un glas demonic, si incantat. Fata privii, uimita, desprinsa din sirul gandurilor. Parea tare incantata. Ofta, apoi se apropie cu pasi rapizi catre mine. ''Trebuie sa intelegi ca Devoratorii au envoie de tine, numai daca stii ce trebuie sa faci. Esti de acord sa-mi accepti regulile si sa le respecti?'',a intrebat fata, serioasa, tinand bagheta in mana. ''Da.'',am spus convinsa, fara nicio expresie pe fata. ''Asa deci..'', spuse ea, bagand bagheta la loc.''Victoria, ai nevoie de mult antrenament..''. ''Cu ce incepem?'',am spus, incantata. Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Nevoie de a face rau. - by Katerina A. Petrova - 23 Sep 2010, 16:40
Re: Nevoie de a face rau. - by Veronique A. Dupont - 23 Sep 2010, 17:42
Re: Nevoie de a face rau. - by Katerina A. Petrova - 23 Sep 2010, 18:11
Re: Nevoie de a face rau. - by Veronique A. Dupont - 23 Sep 2010, 19:10
Re: Nevoie de a face rau. - by Katerina A. Petrova - 23 Sep 2010, 19:20
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |