Toamna tarzie
|
23 Sep 2010, 18:20
|||
|
|||
"-Pana cand?"intreba Bell curioasa.
"-Pana cand s-a auzit un zgomot. Epic. Clasicul filmelor horror."spuse Helena , tinand-o in suspans si mai mult pe prietena sa. "-Sii?"intreba ea din nou nerabdatoare. "-Si am mers noi la locul de unde ni s-a parut ca am auzit zgomotul. Am dat o usita de dulap rupta la o parte si ghici ce am vazut? O pisicaa"zise Helena entuziasmata , iar Bell rasufla usurata. Credea ca cine stie au vazut ele acolo. "-O pisica zici?" "-Dap , una alba. Si era asa draguta si torcea asa frumos cand o mangaiam si o tineam in brate..."ofta fata. "-Ce e?"facu Bell , privind confuza cum cercetasa se facu brusc serioara la fata. "-Chestia asta mi-a adus aminte de un motan negru pe care l-am avut cand eram mica...dar a murit."raspunse Helena. "-Inteleg. Si cu pisica ce ati facut? Ati lasat-o acolo?"intreba Bell. "-Nu , am luat-o cu noi si ne-am intors in satul Hogsmeade. Pana cand am trecut pe langa niste tarabe cu talismane magice , iar o femeie ne-a strigat. Era pisica ei si o cheama Lili."spuse Helena. "-Pe femeie sau pe pisica?"chicoti Bellyshor. "-Pe pisica..numele femeii n-avem de unde sa-l stim"rase cercetasa. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|