Resedinta Salverin
23 Sep 2010, 19:06
Am dat din cap, in semn aprobator, apoi acea .. mama a inceput sa-mi explice Istoria familiei. A inceput sa-mi explice ca eu fusesem nascuta inaintea Victoriei, ceea ce stiam deja. Mi-a explicat ca atunci cand eu m-am nascut, Voldemort a poruncit, impreuna cu intregul grup de Devoratori ca sa fiu sacrificata, sau sa ma dea spre adoptie, deoarece toti stiau ca eu nu ma nascusem o viperina, ci ma nascusem pasnica si pacifista.Ma nascusem cum sangele bun cuagandu-mi prin vene, ca ma nascusem Cercetasa. Parintii mei erau disperati, asta-mi explica mama, imi spuse ca vroiau sa se sinucida, ca sa ma pastreze pe mine in viata, insa Voldemort nu ar fi acceptat asa ceva, si daca parintii mei mureau din cauza mea, aveam sa mor si eu. O priveam pe mama, cum imi explica trsita, suferind cu lacrimi in ochi, toate aceste lucruri. Pana si Victoria asculta, miscata, de parca-i venea sa planga. Pana si ea era prinsa-n poveste. Apoi mi-au explicat ca la 6 luni m-au dat spre adoptie, si asa am ajuns la familia Meester, cei pe care-i considerasem timp de 14 ani parintii mei. Simteam cum lacrimile-mi curgeau pe obraji, insa n-aveam puterea sa le sterg. N-aveam foarta necesara, asa ca stateam, si o ascultam pe acea fameie, cum imi explica trecutul ingrozitor.
''Asa ca Kate si Max Meester au fost niste oameni incredibili ca te-au acceptat..Insa noi speram ca ei sa-ti spuna totul, sa-ti spuna..'',a oftata ea.
''De ce nu m-am nascut ca si voi, rea, ca si Victoria?'',am intrebat, curioasa.
Aceasta pufnii, apoi lua o imbucatura de mar de pe masa.
''Pentru ca tu..,esti speciala.Nu esti asa ca noi.Tu te-ai nascut ca sa fii diferita.De aceea Voldemort a considercat ca nu ne esti necesara.'',a raspuns ea.
''Si cu Victoria?'',am soptit.
''Victoria s-a nascut la ceva timp dupa tine. Aveam nevoie de un copil, un copil cu sange ca al nostru, care sa ne duca urma. De un Dvorator aveam nevoie. Vick de la 2 ani a inceput sa invete magie neagra. Este mai puternica decat orice elev de anul II de la Viperini'',a soptit mama.
''Deci parctic, eu am fost facuta ca sa am grija de tine..'',a spus Vick amuzata.

[Image: dieq.jpg]

Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! [Image: 2e4wwib.gif]

~Cercetasii sunt cei mai tari [Image: 2iohn6.gif] ~
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Resedinta Salverin - by Katerina A. Petrova - 22 Sep 2010, 16:14
Re: Resedinta Salverin - by Ashlyn Meester - 22 Sep 2010, 20:10
Re: Resedinta Salverin - by Ashlyn Meester - 23 Sep 2010, 19:06
Re: Resedinta Salverin - by Scarlett Soul - 24 Sep 2010, 17:11
Re: Resedinta Salverin - by Ashlyn Meester - 24 Sep 2010, 17:53
Re: Resedinta Salverin - by Ashlyn Meester - 29 Sep 2010, 15:39