1. Agrimonia Eupatorium
|
23 Sep 2010, 21:23
|||
|
|||
"Agrimonia Eupatroium", m-am gandit eu. "Hmmm, este o planta magica... Deci in mod firesc este cu totul neobisnuita. Raspunsurile la intrebari sunt mixte."
Am privit din nou cerintele. "1.De ce credeþi cã tulpina aceastei plante este indestructibilã ? 2. Agrimonia Eupatorium este o plantã ce serveºte în totalitate la vindecarea rãnilor ? Argumentaþi. 3. Credeþi cã de-a lungul timpului s-au folosit des frunzele acesteia pentru poþiuni otrãvitoare ? Argumentaþi." Aveam o multime de idei in cap, care mai de care mai complexe. Pana la urma m-am decis sa incep, caci altfel se termina ora si avea sa-mi ia lucrarea necompletata: 1. Tulpina acestei plante este indestructibila deoarece... "Deoarece... Paiii... Orice planta magica trebuie sa aiba ceva dur indestructibil..." [...] toata energia plantei se focuseaza pe centru, adica pe tulpina sa. Agrimonia Eupatorium incearca in felul ei sa nu se lase rupta. 2. Agrimonia Eupatorium... "Paiii... Din moment ce frunzele si florile sunt otravitoare in stare naturala, nu cred ca ar putea vindeca chiar toate ranile..." [...]nu poate vindeca toate ranile. Nimic nu poate face asta, caci unele rani mai constau si in rani sufletesti... Nu eram sigura de raspunsul acesta, dar am zis ca merge. 3. Frunzele acestei plante... "Paiii... depinde... cine stie... poate vrajitorii ce foloseau Magia Neagra utilizau si aceste frunze..." [...]erau utilizate des de-a lungul timpului, dar numai de catre vrajitorii ce practicau Magie Neagra. "Gata... Pai, cam asta ar fi..." Am ridicat mana cam nesigura pe mine, in timp ce profesoara imi striga numele sa raspund.[/i] ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|