1. Agrimonia Eupatorium
|
23 Sep 2010, 21:32
|||
|
|||
Ashlyn Meester Wrote:--Agrimonia Eupatorium este o plantã ce serveºte în totalitate la Profesoara corectã tãind cu o linie ceea ce îi se pãrea parþial greºit. κi ridicã privirea cãtre elevã ºi zâmbi încurajator. "- Domniºoarã Meester. Primul rãsãuns ºi ultimul au fost foarte bune ºi þin sã apreciez asta. Dar am gãsit o.. greºealã.. parþialã la al doilea. Ai spus cã aceastã plantã poate servi în totalitate vindecãrii. ªi ai dat condiþiile acolo. Dar, dacã e sã o luãm cã te-ai gândit numai la florile ºi rãdãcina sa, atunci da, consumate într-o anumitã mãsurã, servesc numai vindecãrii, ºi este corect. Dar planta mai are ºi frunzele care sunt extrem de otrãvitoare. ªi dacã e sã o luãm cã te-ar referit la întreagã plantã.. nu este corect. Era un fel de întrebare capcanã, ca sã vãd cât de atenþi aþi fost la descrierile pãrþilor plantei. Dar este în regulã, nicio traumã. Vei primi 15 de puncte pentru Cercetaþilor, pentru cã nu este o greºealã atât de mare. Felicitãri oricum ºi.. stai liniºtitã!" Zâmbi din nou ºi observã ºi pe chipul elevei o sclipire de mulþumire. Dupã ce terminã de citit cu atenþie ºi rãsãunsurile domniºoarei Evans Rochester inspirã adânc pregãtindu-ºi rãspunsul. "- Ai dat niºte rãspunsuri perfecte, domniºoarã.. O sã îþi spun Bell, dacã nu te superi. Bell, ca rãspuns la întrebarea ta.. Ai spus toate componentele acestei plante. Toate este imposibil. Pentru cã tulpina este foarte rigidã, indestructibilã ºi nu foloseºte la nimic. Dupã ce îmi veþi spune toþi rãspunsurile voastre, vã voi dezvãlui ºi de ce este atât de indestructibilã." chicoti Isabella privind chipul fiecãrui elev, apoi îl fixã pe al lui Bell. "Deci singurele componente rãmân frunzele, care sunt otrãvitoare, florile ºi desigur, rãdãcina. Ei bine, trebuie sã privim asta foarte atent. Sunt douã elemente ce servesc pentru vindecare, dar care pot fi fatale consumate în cantitaþi mari, ºi un element ce este fatal, sau pur ºi simplu nu serveºte vindecãrii. Dar infuzia creatã nu se poate nici consuma ºi nici aplica asupra rãnilor. Nu se poate, pentru cã o datã ce toate trei vin în contact amestecate ca lichizi.. se evaporã. Instantaneu. Nu s-a dovedit ºi explicat încã acest fenomen. Însã asta se întâmplã. Sper cã þi-am rãspuns la întrebare, Bell. Voi da 25 de puncte pentru Casa Cercetaºilor pentru cã ai ºi rãsãuns corect, dar ai ºi pus o întrebare foarte inteligentã." Isabella îºi privi inelul de argint cu diamant de pe inelar.. inelul ei de logodnã. Oftã adânc ºi se gândi pentru câteva momente la Matt. De cele mai multe ori fãcea asta când mintea îi era goalã. Dar o voce de fatã îi întrerupse gândurile, iar chipul sãu se înãlþã în direcþia de unde veniserã cuvintele. "- Rãspunsurile sunt concrete, domniºoarã Slytherin, dar foarte scurte, din pãcate.. De aceea voi da numai 10 de puncte pentru Casa Astropufilor. Felicitãri oricum." Dupã ce am ascultat rãspunsurile domniºoarei Andrews am cãzut puþin pe gânduri. "- La fel, primul rãspuns ºi ultimul sunt bune, însã nu sunt de acord cu al doilea. Nu are de aface cu rãnile sufleteºti. Vom învãþa pe parcursul anului despre o plantã ce poate influenþa sentimentele ºi poate vindeca rãnile sufleteºti, dar parþial. Aceastã plantã, Agrimonia Eupatorium, poate vindeca orice tip de ranã, dacã este consumatã corect. De aceea este ºi prima despre care am studiat, fiind cea mai cunoscutã ºi mai folositã. Încã 15 de puncte pentru Casa Astropufilor." You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|