1. Agrimonia Eupatorium
|
24 Sep 2010, 19:39
|||
|
|||
Am privit-o pe domnisoara profesoara in timp ce ii dadea raspunsul lui Bell. In mintea mea se formau raspunsuri mai mult sau mai putin logice. Am scris pe pergament cateva idei, apoi am ridicat repede mana.
- Domnisoara, cred ca am cateva idei in legatura cu "disparitia" amestecului. Profesoara imi permise sa vorbesc. - Prima idee: A fost cu adevarat o "disparitie" a lichidului. Dupa informatiile pe care le detin, frunzele acestei flori sunt cu adevarat otravitoare si bineinteles, fatale. Florile si radacina sunt medicinale, si ajuta la tratarea multor rani. Si acestea contin suficienta substanta, destul de puternica, iar impreuna ar avea cat "puterea" plantei, logic? Pai, daca otrava frunzei = medicina florilor si radacinei, poate semnifica faptul ca in contactul cu medicina, otrava se evapora, din cauza a cea ce am specificat mai devreme, ca medicina = otrava. - A doua idee, bazata tot pe faptul ca medicina = otrava, este ca ele nu s-au vaporizat ci au format o potiune de Invizibilitate atat de puternica, incat si potiunea in sine a devenit invizibila. Cand am terminat de citit, m-am uitat in ochii profesoarei, asteptand raspunsul ei. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|