ce loc ciudat... bine ca suntem cu hagrid :)
|
24 Sep 2010, 19:48
|||
|
|||
Mergeam alaturi de Rose, Luna si Hagrid prin Padurea Interzisa, un loc intunecat, plin de mister, animale salbatice si cine stie ce alte ciudatenii. Dar cu Hagrid si Colt toate acestea mi se pareau doar niste banalitati. Nimic nu mi se putea intampla cu semi-uriasul alaturi de mine. Puteam conta pe el. Mergeam pas la pas fericite, nestiind ce ni se putea intampla, dar mie una nici nu-mi pasa. Parca zici ca ma plimbam pe Bulevardul X, din Orasul Y. De fapt, chiar asa ma simteam. Auzeam sunete ciudate, dar nici ca ma interesa. Nu ma interesa de nimic, atata timp cat ma simteam bine! Luna si Rose pareau ca si cum uitasera ca se aflau in Padurea Interzisa, uitasera ca o gramada de ochi le priveau, uitasera pana si de maraitul acela incontinuu, care nu era a lui Colt...
![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
ce loc ciudat... bine ca suntem cu hagrid :) - by Hayley M. Alden - 24 Sep 2010, 19:48
Re: ce loc ciudat... bine ca suntem cu hagrid :) - by Rosalie Vivienne Alden - 24 Sep 2010, 22:09
Re: ce loc ciudat... bine ca suntem cu hagrid :) - by Luna Slytherin - 25 Sep 2010, 11:21
Re: ce loc ciudat... bine ca suntem cu hagrid :) - by Rosalie Vivienne Alden - 25 Sep 2010, 11:50
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
HAGRID vs VOL DE MORT in padurea interzisa | rea-credinta | 8 | 1,602 |
27 Jul 2008, 12:54 Last Post: Ginny Malfoy |