Ohh no, troubles !
|
24 Sep 2010, 22:57
|||
|
|||
Am plecat, nervoasa din Pivnita Viperinilor.Avusesem o zii groaznica, la fel ca toate celelalte. Probabil singura zii fara probleme a fost aceea in care am aflat ca Potter a fost capturat de Devoratorii Mortii. Ehh, eram chiar fericita, insa totul disparuse. Apoi aparuse Ronnie, care vroia sa fiu cat mai buna si cat mai talentata pentru Devoratori. Stiam ca la timpul potrivit ei aveau sa ma accepte, dar nu vroiam sa ma grabesc, iar ea vroia sa ma invete cat mai multe, cat mai repede, ca sa fiu buna.''Am timp,am timp'',am spus, intrand fara sa-mi dau seama in camera in care se afla Oglinda lui Erised.Am oftat, observand acea oglinda.M-am indreptat catre ea, apoi am oftat,asezandu-ma in dreptul ei.
Am auzit cativa pasi, care se apropiau nestingheriti in spatele meu,apoi acea voce ironica. ''Pun pariu ca nici nu doare ceea ce vezi acolo'',spuse.''Ce faci, Vick ?'' M-am intors.In spatele meu era ... Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|