Ohh no, troubles !
|
24 Sep 2010, 23:23
|||
|
|||
"Ce faci, Vick?", o intrebasem pe verisoara mea pe care de mult nu am vazut-o.Venisem in camera Oglindei lui Erised pentru a reflecta asupra mai multor probleme.Alesesem acest loc deoarece e linistit si nu-mi placea sa fiu deranjat.
"Daniel, m-ai speriat"spuse ea tresarind la auzul vocii mele."De ce ar durea?Este o oglinda stupida si nu am nici un interes de a afla ce se afla in spatele ei." Stiam ca Vicky era o persoana mai dura de felul ei si stiam ca nu mi se va deschide mie.Ma asteptasem sa isi ascunda sentimentele asa ca stiind deja raspunsul am intrebat-o: "E ceva in neregula?" Statu putin pe ganduri iar apoi raspunse pe un ton delicat: "Nu,totul e bine.Ce cauti aici?" Dar nu era totul bine aveam sa aflu mai incolo problemele pe care le-a avut in ziua aceea.Stiam ca nu era ceva in regula o puteai simti in vocea ei.Dar nu am vrut sa fiu bagacios.Asa ca politicos am mai intrebat-o odata(stiind raspunsul si de aceasta data). "Eu vin de cateva ori aici pentru a reflecta.Dar tu esti bine?Nu te vad prea mult singura si m-am gandit ca s-a intamplat ceva."spusesem eu cu speranta ca poate doar poate imi va dezvalui ceva din viata ei. Deschise gura, simteam ca era gata sa vorbeasca cand deodata... ![]() I'mma be what I set out to be, without a doubt undoubtedly |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|