Ohh no, troubles !
|
24 Sep 2010, 23:41
|||
|
|||
I-am zambit concentrata,verisiorului meu, apoi ma oftat, intorcandu-mi privirea catre oglinda.
Acea creatura minunata, care traia alaturi de mine,dar exista doar in interiorul meu, in interiorul oglinzii, imi zambea,parea fericita..,parea .. Fata blanda si prietenoasa,imi zambea cald.Am privit disperata in oglinda,sperand ca acel chin sa se opreasca. Nu aveam nevoie de asa ceva.Nu! Am inchis, ochii,apoi m-am ridicat de langa oglinda.Daniel ma privii, trist, ca si cum stia ca sunt in probleme, sau ca ceva ma macina.Am oftat, apoi am luat o gura de apa, dintr-un pahar de pe masa, privindu-l pe verisorul meu cu o expresie dvastata.Nu vroiam sa-mi vad fata. Eu niciodata nu aratam asa. ''Ce vezi in interiorul oglinzii?''indraznii el. Am pufnit, nervoasa, starea de monotonie trecandu-mi urgent. ''Doar pe mine'',am spus, zambind pervers.''Dar tu?'' Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|