ce loc ciudat... bine ca suntem cu hagrid :)
25 Sep 2010, 11:50
Mda,eram putin confuza ,pe moment nu stiam despre ce vorbesc ..Dar apoi mi-am dat seama ,vorbeau despre acel..Lord..Pfuuu,nici nu voiam sa ma gandesc la asta...
Doream sa schimb subiectul imediat!
FEtele se uitau imprejurul lor pentru a vedea daca se afla ceva dubios pe langa noi,Hagrid era atent la Colt,iar eu am ramas cu gandurile mele! Am facut o scurta vraja si am facut astfel incat sa imi apara un pix si o hartie in mana! M-am apucat sa ii scriu mamei:
Quote: Draga mama,iti multumesc pentru ca ne-ai trimis Remembro,mie si lui Kate!...Poate te vei intreba de ce iti scriu acum ,pentru ca esti sigura ca nu doar pentru a-ti multumi...Pai,ai dreptate..Stii? Deodata m-a apucat un dor de casa..Abia astept vacanta ,atunci voi putea veni acasa.

M-a apucat o melancolie,dar apoi am zambit cand am observat ca fetele si Hagrid se uitau ce anume scriam...

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: ce loc ciudat... bine ca suntem cu hagrid :) - by Rosalie Vivienne Alden - 25 Sep 2010, 11:50

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  HAGRID vs VOL DE MORT in padurea interzisa rea-credinta 8 1,601 27 Jul 2008, 12:54
Last Post: Ginny Malfoy