Lectia I
|
25 Sep 2010, 12:04
|||
|
|||
OOC: Rose, fa-ti catalog, nu posta notele la lectia RPG!
![]() BIC: Am privit-o uimita pe domnisoara. Parea atat de timida si firava, ca un vant mai puternic putea sa o zboare in 3 timpi si 5 miscari. Nu parea prea sigura pe ea si nu ne arata nimic legat de viitor, sau semnificatii ceva. Nimic. Ma simteam de parca nu faceam nimic, iar monotonia era pe acolo. Am oftat incet si am primit globul de cristal de la Ashlyn. Un simplu glob rotund si albastru. Nu vedeam nimic, decat...nimic. Apoi o imagine incepe sa prinda contur ca apoi sa se stearga. O imaginea cu maro inchis, ceva alb. Apoi se forma si un zambet si niste ochi caprui. Eram eu. Apoi culorile se amestecara, devenind o..chestie. M-am uitat indiferenta la globul de cristal. Ce semnifica asta, ma rog? Am tusit scurt ca apoi sa incep sa povestesc ce vasuzem in glob. Am incercat sa iau o voce mai inspaimantatoare dar mi-a iesit de parca eram o ragusita. A patra fata, care nu o cunosteam prea bine, mi-a spus ca ar trebui sa merg la Dn-a Pomfrey in pauza. Mi-am intors privirea spre ea, i-am zambit spunandu-i ca sunt bine. - Povesteste-ne ce-ai vazut, insista fata. - Mi-am vazut fata.(Ce sec a sunat) Acum devine din ce in ce mai neclara. Semnifica ceva? o intreb pe profesoara...entuziasmata. Oarecum. Habar nu aveam ce inseamna imaginea asta, dar speram sa aflu cat mai curand. Colega din spatele meu pufni. Oare ce era asa de amuzant? Aratam prost astazi? Profesoara lua cuvantul. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lectia I - by Rosalie Vivienne Alden - 22 Sep 2010, 20:23
Re: ~Prima lectie!~ - by Ashlyn Meester - 22 Sep 2010, 20:26
Re: ~Prima lectie!~ - by Rosalie Vivienne Alden - 22 Sep 2010, 20:42
Re: ~Prima lectie!~ - by Rosalie Vivienne Alden - 24 Sep 2010, 17:27
Re: ~Prima lectie!~ - by Rosalie Vivienne Alden - 24 Sep 2010, 21:57
Re: ~Prima lectie!~ - by Jenny Spring - 25 Sep 2010, 12:04
Re: ~Prima lectie!~ - by Oliver C.S. Queen - 25 Sep 2010, 23:08