Pentru prima data in camera necesitatilor
|
25 Sep 2010, 15:57
|||
|
|||
Abia am ajuns la Hogwarts era frumos chiar splendit imi cunoscusem profesori si imi placea foarte mult la orele de farmece potiuni si apararea contra magiei negre profesori erau foarte deschisi si ne invatau diverse lucruri dar ziua in camera de zi era prea aglomerat ...ma plictisisem de fereastra din dormitorul baietilor unde stateam si invatam singur ....
Se lasa seara peste castelul Hogwarts cand m-am gandit sa dau o fuga pana la baie dar cand sa cobor scarile parca o luasera razna se miscau parca doar sa nu ma lase sa cobor. -E la naiba...cum e posibil asa! Fug sus scara se muta catre etajul 6 unde alta scara dadea catre etajul 5 unde era singura scara catre etajul 4..o iau repede la fuga pe scari in acea directie iar la mijlocul scari ...ea se muta catre alta intrare ma gadesc sa o iau spre turnul de veghe si sa cobor pe aceea parte cand ce sa vezi era intrarea catre un culoar inalt de un argintiu orbitor inaintez usor usor..cu cartea de la cursurile de Aparare contra Magiei Negre! ajuns in fata uni zid ma asez cu spatel de el derutat...gandindu-ma! -Ah ce bine ar fi sa am o camera numai a mea unde sa pot fi linistit ...nici nu termin bine de zis acest lucru cand cand pe spate prin perete... -O doamne ce se intampla!??!? ...find buimacit si intins pe spate vad o camera cu un birou si o biblioteca super mare ...imi zic.. -Superrrr camera mea , dar totusi ce o fi camera aceasta ...stau putin pe ganduri si imi aduc aminte de ce vorbeau cele doua fete dragute (Amintiri).... -Hey Rose sti ce am descoperit la etajul 7?..spuse fata zambitoare.. -Acolo este o camera care iti indeplineste orice necesitate! -Waw frumos cand ai descoperit-o...spuse roscata! -Anul trecut cand m-am ascuns de viperiini...rase fata cea blonda! (revenire)... -Da asta este ...sau cel putin asta ar trebui sa fie Camera Necesitatilor.. Dar totusi se facuse tarziu am petrecut acolo cateva ore citind carti de potiuni si de farmece..dupa care m-am indreptat catre dormitorul Astropuffilor ca un mic spiridusi ascunzandu-ma dupa fiecare colt cu frica sa nu fiu vazut.! TBC. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
camera necesitatii, prieten de nadejde | Hayley M. Alden | 2 | 1,738 |
04 Feb 2011, 14:55 Last Post: Abby Kills |
|
Cartea "Camera Necesitatii" | Annabelle Rosalie Koreea | 1 | 1,537 |
31 Dec 2010, 21:24 Last Post: Daniel Cruplud |
|
Camera Necesitatii | ButuzaVasi | 0 | 1,260 |