^ Lectia I - Potiunea Lucky Fire ^
25 Sep 2010, 16:35
Prima mea ora de potiuni si am intarziat ...
Intru incet in clasa profsorul Lucas Jade se uita usor la mine eu putin stanjenit ii zic.

-Buna dimineata Domnule profesor Lucas imi cer scuze ca am intarziat dar scarile mi-au creat iar probleme...
Trag cu ochiul la fata din dreapta mea si vad ca domnul profesor deja predase prima lectie de potiuni ceva probleme deoarece ma chinui sa vad cum se numea...aaa da am observat "Lucky Fire" hmm oare ce o face potiunea...
-Imi permiteti sa ma asez va rog !....dupa incuvintarea profesorului ma asez si incep sa imi transcriu lectia de potiuni...apoi incep prepararea misteriosului elixir ... cand o domnisoara chipesa ridica mana si il intreaba pe domnul profesor

- Domnule profesor, ce se intampla daca bei un pocal intreg de Lucky Fire? Exista dezavantaje la consumarea excesiva de aceasta potiune? Cat timp trebuie sa treaca de la incetarea efectului potiunii, pana la luarea unei noi jumatati de pocal?...spuse chipesa domnisoara...

In gandul meu ...Hmm chiar ce se intampla oare daca bei un pocal intreg de "Lucky fire" nerabdator astept raspunsul profesorului!

Alone in Dark

Versurile Mele
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: ^ Lectia I - Potiunea Lucky Fire ^ - by Oliver C.S. Queen - 25 Sep 2010, 16:35