~ Misterioasa poveste a lui Benjamin Button ~
25 Sep 2010, 20:47
Off, stiu ca am intarziat atat de mult.. de cand ai postat ma tot chinui sa iti raspund dar mereu intervenea ceva Am un program cu totul si cu totul haotic.. Iarta-ma, iubito Sad Omg3 Asa, acum..

Isabella Isildur Wrote: Yeeey.
Si ti-ai respectat si promisiunea.
Te iubeeesc.

Normal Cand nu mi-am respectat eu o promisiune? Omg3 Stai, nu raspunde :-” Si eu te iubesc Kiss

Isabella Isildur Wrote: Ce misterios. Dar totusi Daisy nu vrea sa dea detalii.. :-L De ce? Pentru ca sunt detalii de cazier? [By the way.. Are cazier ?! :-O Finna] ..si, O Doamne, cred ca stiu si de ce nu vrea sa ne destainuie secretul lui Benjamin. :-O :-O
Pentru ca ar fi impotriva viontei ei, da, da. :Devil)Scuze.

Da, foarte misterios Pai.. defapt nu vrea sa dea detalii pentru ca e foarte slabita, fiind pe moarte Si.. mna.. o sa vedeti mai incolo cine ce cum, asta daca nu stiti deja filmul ;; ) Si nu, Iss, nu sunt detalii de cazier Desii.. 8-> Ar fi tare Finna

Isabella Isildur Wrote: Mi-a placut mult cum ai descris aici. Te-ai perfectional foarte mult la capitolul "descriere", Matty. Love

Ma bucur ca iti place Si da, cred ca m-am mai perfectionat putin Dar.. mna, inca nu e cine stie ce Multumesc mult inca o data

Isabella Isildur Wrote: Ce nebun. :-O
Umbla cu necuratziuni. [-([-x
=))=))

Esti incredibila Finna)) =))

Isabella Isildur Wrote: TU! Daaa, tu!
Finna:>

Cum spuneam mai sus.. Finna

Isabella Isildur Wrote: Putea macar sa o spuna mai frumos. =((:-( Ce trist..

Pai da, ar fi putut.. Dar.. in film asa e, deci m-am gandit sa scriu si eu la fel Thinking? Oricum.. e foarte trist.. Asta cred ca e al doilea cel mai groaznic lucru care i se poate intampla unui om.. Sa iti vezi sotia [sau sotul, depinde Finna] murind in bratele tale.. Nu vreau sa stiu cum e.. Chiar nu vreau.. trecand peste asta.. Odata si odata trebuie sa se intample si asta.. altfel cum a putea intelege cat de mult iubim o persoana?

Isabella Isildur Wrote: So sweet.. [Asta o spune Dragos sau Matt - Scriitorul? :>]

Ambii.. pentru ca, atat pentru Matt cat si pentru mine.. cel mai important lucru.. ;; ) esti tu Kiss

Isabella Isildur Wrote:
Si acum spune: "Dati-va la oparte de langa ea!! E a meaaa!! DevilLoveLove"

Finna) Pai nu? Behehe E a mea si doar a mea Love

Isabella Isildur Wrote: Frumos. Love[And again.. "iubita mea".. Blush Imi suna foarte cunoascut. Whistle]
E atat de trist.. :-(

:”> Da? :-” De ce, iubita mea? ;; ) De ce iti suna cunoscut? ;; ) :-” Este.. Trist si frumos in egala masura.. Cred ca mai mult trist.. Dar.. :-<

Isabella Isildur Wrote: Si uite cum ne lasa in suspans.

LoveLove

Pai normal, nu asa se face? Oricum, ce urmeaza este destul de.. banal.. adica.. mna.. sunt destul de putine faze frumoase, triste, scene de dragoste si altele Si acum, la inceput, mai mult povesteste despre el.. Deci.. o sa mai aveti putin de asteptat Omg3 ;; ) Sunt abia la minutul 10 cred Filmul are 2 ore si ceva ;; )

Isabella Isildur Wrote: Un capitol superb, Matty. [dar iti spusesem deja parerea mea ]
Abia astept sa vad ce se mai intampla.

Inca o data, ma bucur mult ca iti place Pai.. next.. sa vad cand reusesc sa scriu Sper ca saptamana asta sa postez

Multumesc mult si pentru comm, Iss

@Bells

Merci, Bells Mda.. Omg3 Scuzee.. Omg3 Am fost si eu ocupat cu liceul, cee.. Eh, nu as spune „un adevarat scriitor” Cel mult amator

@Alice

Nu, nu ma supar Merci Si.. nu iti place nimic in mod special, nu? Ei, se intampla

@Sophie

Thanke, Sophie Nu, nu am mai exersat Am momente si momente, atata tot Tastatul nu merge, inca nu m-am apucat de next dar cum am spus, saptamana asta sper sa postez

Inca o data multumesc tuturor Ma bucur ca macar 5 persoane imi citesc prostiile

EDIT LATER: Behehe, eu am deschis si pagina 2 Finna

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: ~ Misterioasa poveste a lui Benjamin Button ~ - by Matt I. River - 25 Sep 2010, 20:47

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] Julia Lilith Potter 20 5,365 14 Dec 2007, 23:23
Last Post: Lyra Dust