~ Misterioasa poveste a lui Benjamin Button ~
|
25 Sep 2010, 20:47
|||
|
|||
Off, stiu ca am intarziat atat de mult.. de cand ai postat ma tot chinui sa iti raspund dar mereu intervenea ceva Am un program cu totul si cu totul haotic.. Iarta-ma, iubito
![]() ![]() Isabella Isildur Wrote: Yeeey. Normal Cand nu mi-am respectat eu o promisiune? ![]() ![]() Isabella Isildur Wrote: Ce misterios. Dar totusi Daisy nu vrea sa dea detalii.. :-L De ce? Pentru ca sunt detalii de cazier? [By the way.. Are cazier ?! :-O Da, foarte misterios Pai.. defapt nu vrea sa dea detalii pentru ca e foarte slabita, fiind pe moarte Si.. mna.. o sa vedeti mai incolo cine ce cum, asta daca nu stiti deja filmul ;; ) Si nu, Iss, nu sunt detalii de cazier Desii.. 8-> Ar fi tare ![]() Isabella Isildur Wrote: Mi-a placut mult cum ai descris aici. Te-ai perfectional foarte mult la capitolul "descriere", Matty. Ma bucur ca iti place Si da, cred ca m-am mai perfectionat putin Dar.. mna, inca nu e cine stie ce Multumesc mult inca o data Isabella Isildur Wrote: Ce nebun. :-O Esti incredibila ![]() Isabella Isildur Wrote: TU! Daaa, tu! Cum spuneam mai sus.. ![]() Isabella Isildur Wrote: Putea macar sa o spuna mai frumos. =((:-( Ce trist.. Pai da, ar fi putut.. Dar.. in film asa e, deci m-am gandit sa scriu si eu la fel ![]() ![]() Isabella Isildur Wrote: So sweet.. [Asta o spune Dragos sau Matt - Scriitorul? :>] Ambii.. pentru ca, atat pentru Matt cat si pentru mine.. cel mai important lucru.. ;; ) esti tu ![]() Isabella Isildur Wrote: ![]() ![]() Isabella Isildur Wrote: Frumos. :”> Da? :-” De ce, iubita mea? ;; ) De ce iti suna cunoscut? ;; ) :-” Este.. Trist si frumos in egala masura.. Cred ca mai mult trist.. Dar.. :-< Isabella Isildur Wrote: Si uite cum ne lasa in suspans. Pai normal, nu asa se face? Oricum, ce urmeaza este destul de.. banal.. adica.. mna.. sunt destul de putine faze frumoase, triste, scene de dragoste si altele Si acum, la inceput, mai mult povesteste despre el.. Deci.. o sa mai aveti putin de asteptat ![]() Isabella Isildur Wrote: Un capitol superb, Matty. [dar iti spusesem deja parerea mea ] Inca o data, ma bucur mult ca iti place Pai.. next.. sa vad cand reusesc sa scriu Sper ca saptamana asta sa postez Multumesc mult si pentru comm, Iss @Bells Merci, Bells Mda.. ![]() ![]() @Alice Nu, nu ma supar Merci Si.. nu iti place nimic in mod special, nu? Ei, se intampla @Sophie Thanke, Sophie Nu, nu am mai exersat Am momente si momente, atata tot Tastatul nu merge, inca nu m-am apucat de next dar cum am spus, saptamana asta sper sa postez Inca o data multumesc tuturor Ma bucur ca macar 5 persoane imi citesc prostiile EDIT LATER: Behehe, eu am deschis si pagina 2 ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Untitled [ poveste cu toti cei care vor ^_^ ] | Julia Lilith Potter | 20 | 5,365 |
14 Dec 2007, 23:23 Last Post: Lyra Dust |