1. Agrimonia Eupatorium
|
25 Sep 2010, 22:33
|||
|
|||
Am privit-o bucuroasa pe doamna profesoara. Un eseu de minim 5 randuri? Nimic mai greu.
Am inmuiat pana in calimara de cerneala si am inceput sa scriu continutul. Dupa ce am terminat de redactat am zambit aprobator. Scrisul era caligrafix si greseli, deloc. Am impaturit pergamentul si m-am grabit sa i-l inmanez doamnei profesoare. Aceasta zambi si imi desfacu pergamentul. M-am asezat la loc si am inceput sa imi amintesc ce am scris pe pergament: Agrimonia Eupatorium Agrimonia Eupatorium este o planta sezoniera care creste doar primavara. Florile si radacina acesteia sunt medicinale si pot trata foarte multe boli, rapiditatea variind in functie de gravitatea problemei. Daca se beau mai multe licori de Agrimonia Eupatorium decat este necesar, efectul este contrar, simtindu-se senzatii de ameteala si voma. Frunzele acestei plante sunt fatale, o singura picatura, putandu-te ucide. Frunzele sunt folosite la preparerea otravurilor, insa aceste ortravuri sunt rar folosite, din cauza faptului ca nu este necesarea uciderea rapida a unui vrajitor. Daca se face un amestec dintre aceste elemente, se formeaza o potiune de Invizibilitate extrem de puternica, ce are efect constant timp de minimum 4 ore, maximum 8 ore. (*Pentru a redeveni vizibil este suficienta o lingura dintr-o potiune, care este format de la o planta numita Khereea. Aceasta planta creste in Japonia). Despre tulpina se stie ca este imposibil de rupt, insa nu stim cu exactitate de ce. Eu presupun ca este datorita soarelui care ajuta la regenerarea celulelor, astfel ca, teoretic, celulele raman mereu "tinere" Am zambit vesela. Exact asa scrisesem. Speram sa fie corect si ca doamnei sa ii placa referatul meu. Ultima parte a referatului mi-a amintit de ceva. Am ridicat repede mana si profesoara imi permise sa vorbesc. Ma ridic in picioare si spun: - Doamna, de ce tulpina plantei este imposibil de rupt? intreb eu nedumerita. Chiar eram curioasa. M-am asezat inapoi pe scaun si am asteptat raspunsul profesoarei. OOC: Sper ca nu te superi ca am mai adaugat alte chestii din imaginatia mea ![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|