Thread Closed 
Pentru prima data in camera necesitatilor
26 Sep 2010, 12:07
Ma opresc in loc surprins ca fata imi stia numele,de unde ma cunoaste sincer credeam ca am facut ceva ce nu ii era pe plac poate ca o deranjasem sau poate ...nu stiu ceva sigur nu era foarte bine!...am inceput sa fiu foarte emotionat la auzirea glasului acestei fete!

-Da ,ma intorc usor si intalnesc o privire calduroasa putin speriata!
Pe loc am uitat ce vroiam sa o intreb...gandurile mele parca au fost topite in privire ei calda!
Singurul lucru care mi-a venit in acel moment a fost....

-Esti bine!?...se pare ca avem aceasi ascunzatoare mi-am zis eu...oare si ea isi gaseste linistea aici.

Arunc iar o privire catre aceasta fata misterioasa ma apropi usor de ea o iau de mana si ii soptesc...
-Esti Crystal..Crystal Shirley...nu?
-Ce faci aici?

Fata ramase la fel de tacuta!?
Asteptam sa ii aud iar vocea calda care ma oprise in loc acel sunet divin care parca ma hipnotizase!
Aruncand o privire peste umarul ei am observat un castofon la care abia atunci realizam ca era o melodie lenta..
-Banuiesc ca te simti singura...?(fata nu raspunde evitand sa isi intalneasca privirile)

Fata ramase nemiscata!...oare ce avea sa urmeze...eram dispus sa fac ceva pentru ai schimba dispozitia...dar primul pas era sa aflu de ce este asa!

-Uneori cel mai greu lucru e sa te intelegi pe tn decat sa ii intelegi pe alti Crystal!

Alone in Dark

Versurile Mele
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Pentru prima data in camera necesitatilor - by Oliver C.S. Queen - 26 Sep 2010, 12:07

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  camera necesitatii, prieten de nadejde Hayley M. Alden 2 1,739 04 Feb 2011, 14:55
Last Post: Abby Kills
  Cartea "Camera Necesitatii" Annabelle Rosalie Koreea 1 1,540 31 Dec 2010, 21:24
Last Post: Daniel Cruplud
  Camera Necesitatii ButuzaVasi 0 1,267 11 Dec 2010, 22:37
Last Post: ButuzaVasi
  O noapte in Camera Necesitatii Katya Sokorov 28 7,202 18 Jun 2010, 15:26
Last Post: Bell Evans
  Cum am descoperit eu camera necesitatii Bonnie Wright 0 1,259 08 Jun 2010, 23:50
Last Post: Bonnie Wright
  camera necesitatii Sophia Mason 22 5,030 16 May 2010, 11:02
Last Post: Bell Evans
  Camera necesitati John Weasley 1 1,625 05 Oct 2008, 10:32
Last Post: Kennya Allen