Thread Closed 
Pentru prima data in camera necesitatilor
26 Sep 2010, 12:49
Eram putin uimit de ce auzisem de la Crystal…imediat mi-am dat seam ace a vrut sa spuna si tot corpul meu avea o senzatie de racoare …ma simteam exact ca si cum cineva ar fi folosit o vraja “Petrificus Totalus” asupra mea nu stiam ce sa spun..gandurile imi erau plecate din camera in momentul acela!

Singurul lucru pe care il repetam in minte era o mica replica spusa de bunicul Chearls in spatele casei in acea zi”Nu poti sti ce simte o persoana pana nu treci prin momentele ei”…si cred ca bunicu avea dreptate Crystal avusese parte de ceva ce eu nu puteam intelege !

Replica lui Crystal
"Cea mai inversunata lupta este cu tine insuti.
Te afli in ambele tabere."

Lumea era atât de recentã, încât multe lucruri nici nu aveau încã nume, iar pentru a le deosebi trebuia sã le arãþi cu degetul. Era într-adevãr un loc fericit: nimeni doar noi in camera fata in fata .

Da stiu cum este cand trebuie sa lupti pentru doua lucruri ce le pretuiesti si ai vrea sa le alegi pe ambele dar nu poti!mi-am zis in gand.

Am incercat sa imi revin Crystal era acum cu spatele la mine apropiata de peretele camerei …mi-am facut curaj si am imbratisat-o zicandui!

-Sti poate ca da lucrurile nu sunt mereu cea ce vrem noi dar mai important e sa vrem sa facem ceva sa le schimbam …
-Intelegi!tristetea nu rezolva nimic…

In atancul sufletului meu stiam cat de greu este trecusem prin momente grele cand am fost mic probabil ca o intelegeam dar nu complet!M-am gandit sa fac un gest dragut pentru a o face sa zambeasca iar si iar si iar!

Ma retrag putin spre marginea camerei une erau multi trandafiri albi intr-o vaza cu insemnul cercetasilor pe ea iar mai joc un C scriptat cu auriu!Trag un fir de trandafir si ma intorc catre fata!

-Uite trandafiri sunt foarte frumosi …sti multa lume ii iubeste dar ce este ciudat la ei ca atunci cand ii pretuiesti mai mult se ofilesc!

Incercand sa o fac sa se linisteasca o inbratisez sarutand-o pe obraz iar apoi ii ofer trandafirul cel alb!

-Viata este visul pe care noi il modelam cate putin!

Fata isi ridica privirea patrunzatoare catre mine …acum ma simteam putin mai linistit vazand iar ochii sai calzi!

Alone in Dark

Versurile Mele
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Pentru prima data in camera necesitatilor - by Oliver C.S. Queen - 26 Sep 2010, 12:49

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  camera necesitatii, prieten de nadejde Hayley M. Alden 2 1,741 04 Feb 2011, 14:55
Last Post: Abby Kills
  Cartea "Camera Necesitatii" Annabelle Rosalie Koreea 1 1,550 31 Dec 2010, 21:24
Last Post: Daniel Cruplud
  Camera Necesitatii ButuzaVasi 0 1,273 11 Dec 2010, 22:37
Last Post: ButuzaVasi
  O noapte in Camera Necesitatii Katya Sokorov 28 7,234 18 Jun 2010, 15:26
Last Post: Bell Evans
  Cum am descoperit eu camera necesitatii Bonnie Wright 0 1,260 08 Jun 2010, 23:50
Last Post: Bonnie Wright
  camera necesitatii Sophia Mason 22 5,088 16 May 2010, 11:02
Last Post: Bell Evans
  Camera necesitati John Weasley 1 1,629 05 Oct 2008, 10:32
Last Post: Kennya Allen