Romantic Incurabil
|
26 Sep 2010, 20:50
|||
|
|||
O atingere calda
Atat de fina ,in atingerile ei Atingeri ale mainilor ei de catifea Atingeri discrete si linistitoare Nimeni altcineva n-ar banui Cata caldura si dragoste poarta Atingeri ale mainilore ei fine Imi sunt calauza in zilele intunecate Imi sunt calauza prin soarta cea grea! Iubirea ta Iti simt rasuflarea,dar nu iti aud glasul Te simt aproape,dar totusi nu langa mine Inima bate usor,gandindu-ma ca inca imi e dor Dar stiu ca iubirea este ceva ce nu poti fura Iubirea ta imi este bucuria dimineti Tristetea noptilor singurre de vara pacea in lupta cu mine insumi Odihna istovitoare a unei munci grele Speranta a zilei de azi Si spoarele zilei de maine Amurgul serilor de mai Si totusi e asemanatoare cu stelele Dar deosebita ca valurile mari! Din alta parte Atunci cand te privesc Nu pot sa nu ma gandesc Esti mereue aceeasi Dar mereu alta Saruti mereu la fel Dar mereu diferit Iar ultimul sarut al tau Este mereu cel mai dulce Ultimul din zambetele tale Este cel mai luminos Iar ultimul gest al tau Acela este mereu cel mai gratios! Sper sa va placa mi-a luat ceva vreme |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|