Sentimente pe hartie
|
26 Sep 2010, 22:25
|||
|
|||
Sperante desarte mi-ai insirat pe hartie
Sperantele vietii si ale viselor reci Cu voia mi-ai capturat inima intr-o mica cutie Si-ai incuiat-o in intuneric,pentru vecie Mi-ai cuprins mintea la pieptul-ti sufocant Ai umplut-o cu vise si dragoste amara M-ai facut sa aud mereu acest cantec dansant Care e pe departe si foarte aproape,amuzant Ai umplut cu fluturi sufletul unei persoane tacute Ai facut-o sa cante si sa zambeasca mereu Sa rada la tot ce se intampla in jur si in lume Si ai facut-o sa tina cu iubire la ceva anume Eu sunt acea voce muta care a strigat Cea care a plans de dor cu inima ranita Eu...cea care era langa tine cand erai scufundat Si pe care ai parasit-o in noapte,dar a indurat Am fost gluma,amuzamentul si satisfactia ta Zambetul fortat care te trezea mereu din visare Am fost singurul tau pretext pentru a pleca La cineva care dragoste ca mine,nu-ti va arata Stiu ca am fost doar sufletul sigur,intr-un final parasit Stiu ca am fost o proasta si o uriasa credula Poate chiar te gandestu cat,singura,am suferit Dar nu vrei sa crezi,si nici nu te gandesti...cat te-am iubit ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|